Στέλιος Παρλιάρος: Άλειμμα μελιού με βούτυρο & λεμόνι - Το κλασικό σνακ αποκτά άλλη διάσταση!

Δοκιμάστε το!

ΥΛΙΚΑ

Για το άλειμμα μελιού

  • 250 γρ. βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 125 γρ. μέλι
  • 60 γρ. φρέσκος χυμός λεμονιού
  • ξύσμα από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το άλειμμα μελιού

Ζεσταίνουμε ελαφρώς το μέλι με τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αφήνουμε να κρυώσει και το χτυπάμε στο μίξερ μαζί με το βούτυρο έως ότου σχηματιστεί μία ομοιογενής κρέμα. Το φυλάμε σε βάζα. Σερβίρουμε με μπισκότα, με κέικ ή με ψωμί.

Διαβάστε ακόμα: Η Ντίνα Νικολάου μας φτιάχνει κέικ πρωτεΐνης με πουτίγκα σοκολάτας – Για να τρώτε γλυκό χωρίς ενοχές! (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας φτιάχνει σοκολατάκια με καστανό – Εύκολα & ιδανικά για τις μικρές λιγουρίτσες μας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr