3+1 βίντεο για την τραγωδία των Τεμπών: «Επικοινωνιακό τρικ, απόσπασης προσοχής» αναφέρει δικηγόρος συγγενών θυμάτων - Τι λέει ο πραγματογνώμονας Κ. Λακαφώσης

«Δεν θα ασχοληθούμε με τα βίντεο αν δεν τα λάβουμε από επίσημη πηγή»

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, δικηγόρος συγγενών θυμάτων Τεμπών, μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα για τα βίντεο που εμφανίστηκαν.

«Τα βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα είναι ένα επικοινωνιακό τρικ, απόσπαση προσοχής από την πραγματικότητα και τίποτα άλλο» είπε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Το βίντεο αυτό δεν βεβαιώνεται από κανένα ότι είναι γνήσιο και ακριβές αντίγραφο το πρωτότυπο. Δεν υφίσταται πλέον το πρωτότυπο. Πως λοιπόν κάποιος θα μπορέσει να το αξιοποιήσει ως αποδεικτικό στοιχείο» πρόσθεσε.


 

Κ. Λακαφώσης: «Δεν θα ασχοληθούμε με τα βίντεο αν δεν τα λάβουμε από επίσημη πηγή»


 

Π. Μαρινάκης για Τέμπη: «Δεν είχαμε συμφέρον να εμφανιστούν καθυστερημένα τα βίντεο - Ποιον να συγκαλύψουμε και γιατί;»


 

Z. Κωνσταντοπούλου: «Η κυβέρνηση είναι ένοχη και παίζει τα ρέστα της προκειμένου να σωθεί»


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr