Σε 20 λεπτά μόνο ο Άκης Πετρεντζίκης φτιάχνει ''αεροδυναμικές'' γαρίδες με προσούτο και μας απογειώνει!
26 Μαρτίου 2014 - 12:00 πμ
Ανοίγουμε το προσούτο και τρίβουμε παρμεζάνα και πιπέρι από πάνω. Τυλίγουμε μια μια τις γαρίδες αφού πρώτα τις ξεφλουδίσουμε και τις ανοίξουμε σαν πεταλούδες. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο για 1-1,5 λεπτό από κάθε πλευρά.
- Υλικά
- 10 γαρίδες
- Πιπέρι
- 10 φέτες προσούτο
- παρμεζάνα τριμμένη
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
24 Νοεμβρίου 2024
21 Νοεμβρίου 2024