Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, φέρνει την Ευτυχία για μια ακόμα φορά, πιο... κοντά με μια πεντανόστιμη συνταγή για χοιρινό με μουστάρδα!

Είναι αυτές οι μέρες που καλείς φίλους σου σπίτι την τελευταία στιγμή και δεν έχεις σκεφτεί τι θα μαγειρέψεις. Όχι, δεν θα παραγγείλεις πίτσα αλλά δεν προλαβαίνεις να μεγαλουργήσεις. Θέλεις κάτι εύκολο αλλά ταυτόχρονα νόστιμο και ιδιαίτερο. Σου έχουμε τη λύση: χοιρινό με μουστάρδα.

Είναι αυτές οι μέρες που καλείς φίλους σου σπίτι την τελευταία στιγμή και δεν έχεις σκεφτεί τι θα μαγειρέψεις. Όχι, δεν θα παραγγείλεις πίτσα αλλά δεν προλαβαίνεις να μεγαλουργήσεις. Θέλεις κάτι εύκολο αλλά ταυτόχρονα νόστιμο και ιδιαίτερο. Σου έχουμε τη λύση: χοιρινό με μουστάρδα.

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό σε μικρές μπουκιές
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • Δεντρολίβανο, θυμάρι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αλευρώνουμε ελαφρά.
  2. Το σοτάρουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  3. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη μουστάρδα και τα αρωματικά και ένα ποτήρι νερό.
  4. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας (προσθέτουμε νερό αν χρειάζεται) και μέχρι να δέσει η σάλτσα.


Το συνοδεύεις με ρύζι μπασμάτι ή πουρέ και μια πράσινη σαλάτα.

Καλή όρεξη!

Φωτό από : Μάρω Παρασκευούδη

Πηγή: tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr