Φτιάξτε πεντανόστιμη σπιτική πουτίγκα σε 4 βήματα! Εύκολα, γρήγορα και απλά! Γιαμ!

Ένα εύκολο και μαμαδίστικο γλυκό: νόστιμη, ψητή κρέμα με σιρόπι!

Ένα εύκολο και μαμαδίστικο γλυκό: νόστιμη, ψητή κρέμα με σιρόπι! Γιαμ!

πουτιγκα

ΥΛΙΚΑ

  • 4 αβγά

  • 1 ζαχαρούχο γάλα  

  • μισό λίτρο φρέσκο γάλα

  • 1 φλιτζάνι καρύδα  

  • 1 φλιτζάνι σιρόπι καραμέλας έτοιμο στο εμπόριο

  • στενόμακρη φόρμα  

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τα χτυπάμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε στην φόρμα, αφού έχουμε βάλει το σιρόπι.

  2. Τα  ψήνουμε σε μπεν μαρί στον φούρνο στους 180ο για 45 λεπτά.

  3. Το αφήνουμε να κρυώσει και μετά το βάζουμε στο ψυγείο.

  4. Το βγάζουμε από το ψυγείο, αφού κρυώσει, το ξεκολλάμε γύρω-γύρω και το αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα.


Απολαμβάνουμε κάθε κομμάτι με ένα ζεστό καφεδάκι ή καυτή σοκολάτα.

Πηγή: tsemperlidou.gr

Φωτό από: Μαρία Τζιβανάκη


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr