Η «εκρηκτική» εμφάνιση της Cameron Diaz στην γερμανική τηλεόραση-Με floral μίνι του Elie Saab στα 42 της η ξανθιά σταρ «βάζει κάτω» τις εικοσάχρονες (φωτό)

Φορώντας ένα υπέροχο floral μίνι ασύμμετρο φόρεμα του σχεδιαστή Elie Saab από τη νέα του κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014 και κάνοντας τις γνωστές γκριμάτσες της εμφανίστηκε η Αμερικανίδα ηθοποιός Cameron Diaz σε εκπομπή στη γερμανική τηλεόραση, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας, «The Other Woman» που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Μαϊου.



Η αισθηματική κωμωδία του Nick Cassavetes, «The Other Woman», ακολουθεί μια γυναίκα (Cameron Diaz), η οποία ανακαλύπτει ότι είναι η άλλη γυναίκα σε μια σχέση. Ετσι αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις της με την απατημένη σύζυγο και να εκδικηθούν μαζί τον σύζυγο.



Η Diaz πριν από λίγες μέρες σχολίασε στο E! News το διαζύγιο της καλής της φίλης Gwyneth Paltrow λέγοντας: «Οι άνθρωποι θέλουν να τους δουν να τσακώνονται, να φέρονται άσχημα αλλά αντίθετα εκείνοι είναι ευγενικοί, γενναιόδωροι. Δυο άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται πολύ ο ένας για τον άλλο. Πήραν μια συνειδητή απόφαση να συνεχίζουν τις ζωές τους ξεχωριστά».


















Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ