Ο Master Chef Γιάννης Λουκάκος, μας δείχνει πώς να ξεκινάμε με ενέργεια τη μέρα μας, φτιάχνοντας μπαροφρέτες δημητριακών με φρούτα και φουντούκια!

Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μπαροφρέτες δημητριακών με φρούτα και φουντούκια για δύναμη και ενέργεια!

Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Λουκάκο και το yiannislucacos.gr για την παραχώρηση της συνταγής

¨

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το πιάτο:

Ζεσταίνουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και λιώνουμε τη ζάχαρη, το βούτυρο και το μέλι.

Ανακατεύουμε το μείγμα αυτό με τα υπόλοιπα υλικά και τα στρώνουμε στη φόρμα της σιλικόνης.

Ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170° C βαθμούς για 8-10 λεπτά.

Αφήνουμε τις μπάρες να κρυώσουν μέσα στη φόρμα της σιλικόνης και τις ξεφορμάρουμε.

Διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία

ΥΛΙΚΑ (για 24 μπάρες)

    Για το πιάτο:

        90 γρ. βρώμη
        90 γρ. νιφάδες σιταριού
        30 γρ. ηλιόσπορος
        30 γρ. κολοκυθόσπορος
        60 γρ. σταφίδα μαύρη
        60 γρ. φουντούκι, σπασμένο
        115 γρ. βερίκοκο αποξηραμένο, κομμένο σε κυβάκια
        3 γρ. βανίλια, εκχύλισμα
        100 γρ. ζάχαρη μαύρη
        100 γρ. βούτυρο, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
        30 γρ. μέλι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr