Είστε για ένα ψάρι στο φούρνο με μυρωδικά αφροδισιακά βότανα; Μας το φτιάχνει και μας ξετρελαίνει ο σεφ μας Κωνσταντίνος Μουζάκης

Υλικά

μία Τσιπούρα
διάφορα Βότανα φρέσκα ή ξερά
1 ποτήρι κρασί λευκό
1,5 ποτήρι ελαιόλαδο
λεμόνι
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη



Εκτέλεση


Πλένουμε και καθαρίζουμε το ψάρι από το κεφάλι και την κοιλιά.
Τσιγαρίζουμε τα φρέσκα χόρτα με λίγο λάδι στο τηγάνι.
Γεμίζουμε τα ψάρια με την γέμιση.
Τα περιχύνουμε με λαδολέμονο και κρασί.
Τα ψήνουμε στους 200οc για 15-20 λεπτά.
Σερβίρουμε τα ψάρια με λαδολέμονο, ρίγανη, κομμένα κρεμμύδια και μαϊντανό.

Διάφορα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε

Βασιλικός,
Δίκταμο,
Θρούμπι,
Κάρδαμο,
Καρότο,
Κόλιαντρο,
Κρεμμύδι,
Σκόρδο,
Μαϊντανός,
Μάραθος,
Πιπέρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr