Στο νοσοκομείο για 5η συνεχόμενη ημέρα η Μάιλι Σάιρους - Σώθηκε από έμφραγμα η νεαρή τραγουδίστρια που ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία!

Για πέμπτη μέρα παραμένει στο νοσοκομείο η γνωστή τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους, η οποία εισήχθη με αλλεργική αντίδραση.

Για πέμπτη μέρα παραμένει στο νοσοκομείο η γνωστή τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους, η οποία εισήχθη με αλλεργική αντίδραση.


Η Μάιλι Σάιρους νοσηλεύεται από την Τρίτη (14/4), κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει τη συναυλία της στο Κάνσας και την καλοκαιρινή της περιοδεία μέχρι τον Αύγουστο.

Αφορμή για την μεταφορά της στο νοσοκομείο στάθηκε μία αλλεργική αντίδραση σε αντιβίωση. Η 21χρονη pop star βρίσκεται σε νοσοκομείο του Κάνσας και αναρρώνει από μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο αντιβιοτικό cephalexin που της συνταγογραφήθηκε, αναφέρει το people.gr

Φαίνεται πως η κατάστασή της είναι πιο σοβαρή από ότι αρχικά λεγόταν και κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να μείνει στο νοσοκομείο για 27 ημέρες, με την αλλεργική αντίδραση να είναι αντιμετωπίσιμη όπως τονίζεται από τους γιατρούς.

Πάντως οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν ταχυκαρδία, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε έμφραγμα.

Άτομο από το περιβάλλον της δήλωσε: "Θα μπορούσε να αποκτήσει μυϊκά καρδιακά προβλήματα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και σε καρδιακή ανεπάρκεια".

Το 2009 η νεαρή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας της, γράφοντας στα social media: "Οι σφυγμοί της καρδιάς μου αυξάνονται πολύ, ακόμα κι όταν απλώς ανεβαίνω τις σκάλες. Όταν βρίσκομαι στη σκηνή δεν υπάρχει στιγμή που να μην σκέφτομαι την καρδιά μου".

Οι διαστάσεις που πήρε το θέμα και οι φήμες για τη "μη αναστρέψιμη" κατάσταση της υγείας της, προκάλεσαν την οργή της νεαρής.  "Shut the f*** up & let me heal. stop scaring my family, friends, & fans. OFFICIAL STATEMENT", έγραψε η ίδια στη σελίδα της στο Facebook.

Και συνέχισε με αναρτήσεις της στο Twitter:

View image on Twitter

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ