Τα διαμάντια δυο σταρς, μιας μεγάλης και μιας μικρής: Η Κέιτ Μπλάνσετ και η Αντέλ Εξαρχοπούλου με πολλά καράτια Chopard ! (φωτό)

Η νικήτρια του Φετεινού Οσκαρ Γυναικείου Ρόλοου, η ηθοποιός Cate Blanchett φόρεσε τα σκουλαρίκια γαρίδες από την συλλογή της Chopard Αnimal World Collection, με μαύρα διαμάντια, λευκά διαμάντια, ζαφείρια μπριολέτ (20 καράτια) κι ζαφείρια σε χρωμα λεβάντας και καφετί (8 καράτια), ολα δεμένα σε ρόζ χρυσό 18 καράτια.

Η νικήτρια του Φετεινού Οσκαρ Γυναικείου Ρόλοου, η ηθοποιός Cate Blanchett φόρεσε τα σκουλαρίκια γαρίδες από την συλλογή της Chopard Αnimal World Collection, με μαύρα διαμάντια, λευκά διαμάντια, ζαφείρια μπριολέτ (20 καράτια) κι ζαφείρια σε χρωμα λεβάντας και καφετί (8 καράτια), ολα δεμένα σε ρόζ χρυσό 18 καράτια. Φόρεσε επίσης το μπρασελέ σαλιγγάρι από τήν συλλογή της Chopard Animal World Collection, με τσαβοριτες (17 καράτια), και μαυρα, καφέ, κίτρινα και λευκά διαμάντια (18 καράτια), ολα δεμένα σε κίτρινο και ρόζ χρυσό 18 καράτια.



Η ηθοποιός Adele Exarchopoulos – νικήτρια του φετεινού Βραβείου Chopard – επέλεξε ενα κολιέ με στρογυλλά διαμάντια (55 καράτια) σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και ενα ζευγάρι σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια (10 καράτια) δεμένα σε λευκό χρυσό 18 καράτια.

Ο ηθοποιός Logan Lerman – νικητής του φετεινού Βραβείου Chopard – φόρεσε ενα ατσάλινο ρολόι Chopard Mille Miglia.



Η τηλεοπτική περσόνα Louise Roe φόρεσε ενα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους με ρουμπίνια καί λευκά διαμάντια (3 καράτια) δεμένα σε ρόζ χρυσό 18 καράτια, ενα κρεμαστό κολιέ με ρουμπίνια καί λευκά διαμάντια (5 καράτια) σε ρόζ χρυσό 18 καράτια και ενα δακτυλίδι με κινούμενα διαμάντια σε ρόζ χρυσό 18 καράτια από τήν συλλογή της Chopard’ Happy Spirit Collection.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr