Αχιλλέα Μπέο ή Nico Rosberg; Χάσατε! Εσείς βλέπατε εκλογές και όχι τον κούκλο οδηγό που κέρδισε στη Formula 1 στο Μονακό! Νάτος! (φωτό)

Ο «νόμος» του Μονακό, που λέει ότι αυτός που εκκινεί από την pole position κατακτά και τη νίκη επιβεβαιώθηκε και την Κυριακή. Με θριαμβευτή και αυτήν τη φορά τον Νίκο Ρόσμπεργκ, που είχε κερδίσει και τον περσινό αγώνα.

Ο «νόμος» του Μονακό, που λέει ότι αυτός που εκκινεί από την pole position κατακτά και τη νίκη επιβεβαιώθηκε και την Κυριακή. Με θριαμβευτή και αυτήν τη φορά τον Νίκο Ρόσμπεργκ, που είχε κερδίσει και τον περσινό αγώνα.

http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/uploads/2014/03/merc-rosb-melb-2014.jpg

Κοινώς, η κυριαρχία των Mercedes επιβεβαιώθηκε και στην πιο «κλειστή» πίστα του πρωταθλήματος της Φορμούλα 1. Καθώς ο Λιούις Χάμιλτον, τερμάτισε -έστω και μετά από μικρή περιπέτεια- στη δεύτερη θέση, την οποία την κράτησε με δύσκολο τρόπο από τον Ντάνιελ Ρικάρντο της Red Bull.

Μονακό: Ο Ρόσμπεργκ μεγάλος νικητής στο Γκραν Πρι της Formula 1

Από την τέταρτη θέση είδε την καρό σημαία ο Φερνάντο Αλόνσο, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India) ανέβηκε πέμπτος, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν Τζένσον Μπάτον (McLaren), Φελίπε Μάσα (Williams), Ρομέν Γκροσζιάν (Toro Rosso) και Ζουλ Μπιανσί, ο οποίος χάρισε στη Marussia τους πρώτους της βαθμούς, αν και ξεκίνησε από την 21η θέση και είχε ποινή πέντε δευτερολέπτων.

http://asset3.www5.mercedes-benz.com/media/image/gallery/g08_goodwood-festival-of-speed-20-years-nico-rosberg-girlfriend-vivian-seibold.jpg

Άτυχος στάθηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν, καθώς ενώ ήταν τρίτος έπαθε κλατάρισμα και υποχρεώθηκε να πάει στα pit stop για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους γύρους την ώρα που στην πίστα ήταν αυτοκίνητο ασφαλείας, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη 13η θέση και τελικά να τερματίσει δωδέκατος.



Όσο για τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο αγώνας του για ακόμη μια φορά «χτυπήθηκε» από την ατυχία, καθώς αν κι έκανε εκκίνηση από την τέταρτη θέση στον έβδομο γύρο αντιμετώπισε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων και αναγκάστηκε να αποσυρθεί. Κάτι που έγινε και με τον Σέρχιο Πέρες, ο οποίος είχε επαφή με τον Τζένσον Μπάτον λίγες στροφές μετά την έναρξη του γκραν πρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ