Κωστάντζες µε κεράσια μας φτιάχνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου-Ένα ελαφρύ και πεντανόστιμο ζελέ του καλοκαιριού!
Ελαφρύ και πεντανόστιμο ζελέ με την υπέροχη γεύση του κερασιού.
Ελαφρύ και πεντανόστιμο ζελέ με την υπέροχη γεύση του κερασιού.
Ευχαριστούμε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το www.argiro.gr για την παραχώρηση της συνταγής.
Υλικά συνταγής
1 συσκευασία (100 γραμμ.) Ζελέ Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
250 ml βραστό νερό
250 ml κρύο νερό
1 κεσέ (200 γραμμ.) γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
1 κούπα ψιλοκομμένα κεράσια
Εκτέλεση
Διαλύουµε το ζελέ στο βραστό νερό κι ανακατεύουµε καλά να λιώσει. Προσθέτουµε το κρύο νερό κι ανακατεύουµε καλά. Παγώνουµε το ζελέ στο ψυγείο µέχρι ν’ αρχίσει να πήζει και να κάνει σώµα.
Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται, αδειάζουµε το µισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του µίξερ. Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάµε να οµογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.
Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα κι ανακατεύουµε µε κουτάλα. Ισοµοιράζουµε το µείγµα σε 6 ποτήρια. Το παγώνουµε να σφίξει καλά για 3 ώρες.
Επιπλέον χρόνος παγώµατος
Mερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr