Γρανίτα Πορτοκάλι παγωτό μας φτιάχνει ο Γιάννης Λουκάκος ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι! Απολαύστε το!

ΥΛΙΚΑ

Για τη γρανίτα πορτοκάλι

55 γρ. νερό
55 γρ. ζάχαρη
750 γρ. χυμός πορτοκαλιού




Ευχαριστούμε τον Γιάννη Λουκάκο και το yiannislucacos.gr για την παραχώρηση της συνταγής  

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη γρανίτα πορτοκάλι
Φτιάχνουμε ένα σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.

Κρυώνουμε το σιρόπι και το αναμειγνύουμε με τον χυμό του πορτοκαλιού.

Τοποθετούμε το υλικό σε ειδικά σκεύη για γρανίτες και το καταψύχουμε για τουλάχιστον 16 ώρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr