Επέστρεψε η Εθνική μας ομάδα-Αποθεωτική υποδοχή από 200 φιλάθλους-Στήριξη σε Γκέκα (φωτό & βίντεο)

Η παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν απόλυτα πετυχημένη με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να περνάει στους «16» και να χάνει στα πέναλτι την είσοδό της στα προημιτελικά.

Η παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν απόλυτα πετυχημένη με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να περνάει στους «16» και να χάνει στα πέναλτι την είσοδό της στα προημιτελικά. Η προσπάθεια των παικτών του Φερνάντο Σάντος ήταν μεγάλη και γι' αυτό ο κόσμος θέλησε να βρεθεί στο αεροδρόμιο και να υποδεχθεί την ομάδα που τον έκανε περήφανο. Πάνω από 200 άτομα ήταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπως και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Ανδριανός, φωνάζοντας συνθήματα για μια ομάδα που όχι μόνο του πρόσφερε πολλές χαρές, αλλά κυρίως δείχνει πως θα του προσφέρει περισσότερες, ϊπως γράφει το gazzetta.gr.



Πρώτος ο Μανωλάς, αποθέωση για Καραγκούνη

Ο πιο... γρήγορος από όλους του διεθνείς ήταν ο Κώστας Μανωλάς που βγήκε πρώτος και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε όπως και οι επόμενοι. Ο Γιώργος Καραγκούνης που όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Εθνική ήταν ο παίκτης που άκουσε περισσότερο από τον καθένα το όνομά του και ο ίδιος συνεχώς ευχαριστούσε τον κόσμο για την υποδοχή. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε «ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που είναι εδώ», ενώ ο Κώστας Κατσουράνης είπε: «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε εδώ αλλά και όλους τους Έλληνες. Δυστυχώς για λίγο, δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε περισσότερη χαρά. Είμαστε υπερήφανοι και ευχαριστούμε τον κόσμο που το αναγνωρίζει».

Ο Γιώργος Σαμαράς ανέφερε: «Φτάσαμε μέχρι τους 16. Για την επόμενη ημέρα έχουμε ακόμα δρόμο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την υποδοχή», ενώ την ίδια ώρα άκουγε τον κόσμο να του φωνάζει «εσύ θα είσαι ο νέος αρχηγός».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Σάμαρης τονισε: «Δεν την περίμενα και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Ο καθένας στη θέση μου θα ένιωθε ευλογημένος».

Ο Στέφανος Καπίνο, δήλωσε: «Ελπίζουμε κι εμείς, η νέα γενιά, να δώσουμε χαρά στον κόσμο, όπως έκαναν αυτά τα παιδιά», ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης, ανέφερε: «Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη υποδοχή. Ευχαριστούμε πολύ. Το αξίζαμε αυτό».

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μας… Μας μένει ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και ο κόσμος το αναγνώρισε», τόνισε ο Παναγιώτης Κονέ.

Δεν πειράζει Φάνη

Με το που βγήκε ο Φάνης Γκέκας ο κόσμος έπεσε επάνω του και του έλεγε πως δεν πειράζει για το χαμένο πέναλτι με την Κόστα Ρίκα, με τον ίδιο να δείχνει συγκινημένος από αυτή την υποδοχή του κόσμου.



Ο κόσμος ακολούθησε δεν άφησε έτσι εύκολα τους παίκτες... Αφού πέρασαν την έξοδο του αεροδρόμιου, οι φίλοι της Εθνικής περικύκλωσαν κάθε παίκτη, για να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν οι άνδρες ασφαλείας, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να καταφέρουν να φτάσουν στα αυτοκίνητά τους.


































(φωτό: protothema.gr)




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ