Σόκαρε τους πάντες η Σερένα Γουίλιαμς στο Τουρνουά Γουίμπλεντον - Δεν μπορούσε να πιάσει ούτε το μπαλάκι - ούτε συζήτηση για το σερβίς της! (βίντεο)

Η εγκατάλειψη της Σερένα Γουίλιαμς την ώρα που αγωνιζόταν μαζί με την αδερφή της,Βένους, στο διπλό του Γουίμπλεντον, έχει προκαλέσει την απορία πολλών ανθρώπων. Τι είπαν οι δύο αδερφές και ποια προβλήματα έχει αντιμετωπίσει η Σερένα στην καριέρα της.


Η εικόνα της Σερένα Γουίλιαμς ενώ αγωνιζόταν μαζί με την αδερφή της, Βένους, για το διπλό του Γουίμπλεντον απέναντι στις Μπαρουά/ Βέγκελ συγκλόνισε αρκετό κόσμο, αναφέρει το contra.gr

Το γεγονός ότι δεν μπορούσε να πιάσει ούτε το μπαλάκι -ούτε συζήτηση για το σερβίς της, πρόκειται για μια από τις καλύτερες σέρβερ- ήταν πραγματικά ανησυχητικό. Τι είπαν όμως οι αδερφές για το θέμα;

Δεν έδωσαν και μεγάλη διάσταση και έδειξαν χαλαρές... Συγκεκριμένα, η Σερένα δήλωσε τα εξής: "Είμαι πληγωμένη, δεν μπορώ να συνεχίσω στο τουρνουά. Πίστευα ότι θα μπορούσα να αγωνιστώ σήμερα το πρωί γιατί αλήθεια το ήθελα να συμμετέχω, όμως δε με άφησε".

Όσο για το διπλό με την αδερφή της και την εγκατάλειψη, είπε: "Ελπίζαμε σε ένα υπέροχο παιχνίδι. Από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ όλους μου τους θαυμαστές για τη συμπαράστασή τους και που καταλαβαίνουν. Ανυπομονώ να ξαναέρθω του χρόνου πάλι εδώ, στο Γουίμπλεντον".

Η Βένους, με τη σειρά της, τόνισε: "Δυστυχώς, η Σερένα δεν ένιωθε καλά τις τελευταίες μέρες και δεν μπορούσε να αγωνιστεί δυναμικά σήμερα. Είμαι στ' αλήθεια περήφανη για εκείνη που προσπάθησε επειδή αγαπάμε να παίζουμε μαζί στα διπλά".

Οι τραυματισμοί της

Γενικότερα, πάντως, έχει χάσει αρκετές διοργανώσεις λόγω προβλημάτων υγείας. Μένει να δούμε τι έχει και σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμη για ακόμη περισσότερες νίκες...

Το 2003, το αποκαλούμενο έτος "Σερένα Σλαμ" (επειδή πήρε όλα τα Γκραν Σλαμ) έχασε 8 μήνες μετά από χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο.

Το 2010, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Γουίμπλεντον, έκοψε και τα δύο της πόδια σε σπασμένα γυαλιά, ενώ έφευγε από ένα εστιατόριο, με συνέπεια να υποβληθεί σε εγχείρηση στο δεξί πόδι.

Στη συνέχεια, υπέστη θρόμβωση στους πνεύμονες, αλλά από τη θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε, προέκυψε αιμάτωμα στο στομάχι της, κάτι που απαιτούσε πάλι νοσοκομείο. Γύρισε μετά από 10 μήνες, το 2011.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ