Πεντανόστιμη, πανεύκολη, χρωματιστή σαλάτα panzanella από τον σεφ Γιάννη Λουκάκο - Η ιταλική εκδοχή της δικής μας χωριάτικης και ντομάτα και τραγανό ψωμί!
10 Ιουλίου 2014 - 12:00 πμ
Eυχαριστούμε το yiannislucacos.gr για την συνταγή
ΕΚΤΕΛΕΣΗΓια το πιάτο
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, αλατίζουμε και σερβίρουμε.
ΥΛΙΚΑ
- Για το πιάτο
- 100 γρ. χωριάτικο ψωμί της προηγούμενης μέρας, κομμένο σε μέτρια καρέ και φρυγανισμένο
- 200 γρ. ντομάτες, κομμένες σε όγδοα
- 200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
- 120 γρ. πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε μέτρια καρέ
- 120 γρ. πιπεριές κίτρινες, κομμένες σε μέτρια καρέ
- 10 αντζούγιες, κομμένες ζουλιέν
- 40 γρ. κάππαρη
- 10 γρ. βασιλικό, χοντροκομμένο
- 30 γρ. ξίδι κόκκινου κρασιού
- 80 γρ. ελαιόλαδο
- 60 γρ. ντομάτα, τριμμένη στον τρίφτη
- αλάτι
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
25 Νοεμβρίου 2024
24 Νοεμβρίου 2024