O αξεπέραστος Στέλιος Παρλιάρος μας φτιάχνει μια ακαταμάχητη τούρτα παγωτό Gianduia με digestive! Εμείς; Απλώς γλείφουμε τα δάχτυλά μας!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ:
Σε ένα τηγάνι βράζουμε το νερό με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Όταν πάρουν χρυσαφί χρώμα αποσύρουμε και απλώνουμε πάνω σε μια λαδόκολλα. Αφήνουμε να κρυώσουν. Γαρνίρουμε με καραμελώμενα φουντούκια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:
Κόβουμε τη Βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη για 10 λεπτά. Σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκατοστών απλώνουμε τα μισά μπισκότα στο κάτω μέρος. Αδειάζουμε το παγωτό. Τοποθετούμε μία δεύτερη στρώση μπισκότων στη μέση και τελειώνουμε με μία ακόμη στρώση. Πιέζουμε καλά όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες.
σοκολάτα σε μικρά κομμάτια. Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα. Ομογενοποιούμε με μια μαρίζ και αφήνουμε να κρυώσει. Απλώνουμε πάνω από την τούρτα.
Δείτε περισσότερες λαχταριστές λιχουδιές στο www.glykes-alchimies.gr
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr