Η μητέρα του Ρονάλντο...δεν ήθελε να τον γεννήσει! Αποκάλυψε ότι ήθελε να αποβάλει όταν ήταν έγκυος στον κορυφαίο σταρ του ποδοσφαίρου!

Τι κι αν είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε απλά να μην... υπάρχει.

Τι κι αν είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε απλά να μην... υπάρχει. Όπως αποκάλυψε η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο στην αυτοβιογραφία της που παρουσιάστηκε την Παρασκευή (18/7) στην Πορτογαλία, επιθυμία της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν να αποβάλει!



"Ήθελα να κάνω έκτρωση αλλά ο γιατρός μου δεν υποστήριξε αυτή την απόφαση", γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της με τίτλο "Mother Courage", δηλαδή "Μάνα κουράγιο".

Μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας της, η μητέρα του Πορτογάλου, θέλοντας να προλάβει τυχόν παρεξηγήσεις αποκάλυψε ότι ο γιος της γνωρίζει ήδη για το γεγονός. Συγκεκριμένα είπε: "Φυσικά και γνωρίζει εδώ και καιρό ότι ήθελα να κάνω έκτρωση. Και όταν το έμαθε μου είπε: Κοίτα μητέρα, εσύ ήθελες να με ρίξεις και τώρα εγώ κινώ τα νήματα στο σπίτι".

contra.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ