H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φτιάχνει για εμάς το πιο λαχταριστό παγωτό με καραμελωμένα αμύγδαλα! Γιαμ γιαμ!

Ένα παγωτό που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας! Γαρνίρετέ το με καραμελωμένα αμύγδαλα και μετατρέψτε το σε ένα εξαιρετικό επιδόρπιο!

Ένα παγωτό που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας! Γαρνίρετέ το με καραμελωμένα αμύγδαλα και μετατρέψτε το σε ένα εξαιρετικό επιδόρπιο!

Eυχαριστούμε το argiro.gr για την παραχώρηση της συνταγής

Υλικά:

Για τις μπάλες παγωτό:
½ φλιτζ. αμύγδαλα
¼ φλιτζ. κόκκους καφέ
100 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα
Για το παγωτό:
300 γραμ. παγωτό καραμελέ

6276DC56-8F05-4B65-8B03-54EEDE8EE661

Εκτέλεση:

Με μεγάλο κουτάλι παγωτού, παίρνουμε μπάλες παγωτό και τις ακουμπάμε σε δισκάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Αφήνουμε στην κατάψυξη να σφίξουν καλά.

Ψήνουμε τα αμύγδαλα στους 200ο C για 10’ να ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν. Αλέθουμε στο πολυκοπτικό, τα αμύγδαλα, τον καφέ και την σοκολάτα. Κυλάμε τις παγωμένες μπάλες, να κολλήσει καλά επάνω το αλεσμένο υλικό.

Βάζουμε σε μπολ και περιχύνουμε σιρόπι σοκολάτας ή λιωμένη σοκολάτα.

http://www.missbloom.gr/media/pics/20114-SLIDE.jpg

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr