Θέλετε ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ; Ο Άκης Πετρετζίκης δίνει τη λύση: Φτιάξτε και πάρτε μαζί σας ένα σάντουιτς με πανσέτα και τσάτνεϊ μήλου και θα τον θυμηθείτε!
Έχουμε μαρινάρει τις πανσέτες μας με αλάτι και πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο, αφού τις ξεπλύνουμε καλά και τις στεγνώσουμε με χαρτί απορροφητικό ταμποναριστά.
14 Αυγούστου 2014 - 12:00 πμ
Ευχαριστούμε τον Άκη Πετρετζίκη και το akispetretzikis.com για την παραχώρηση της συνταγής
Τέσσερα είναι τα βήματα της απόλαυσης:
- Έχουμε μαρινάρει τις πανσέτες μας με αλάτι και πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο, αφού τις ξεπλύνουμε καλά και τις στεγνώσουμε με χαρτί απορροφητικό ταμποναριστά.
- Περνάμε τις πανσέτες από το τηγάνι με ελάχιστο λάδι μέχρι να ψηθούν καλά και από τις δύο πλευρές και να γίνουν τραγανές.
- Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση, βάζουμε μέσα ένα δυό κουταλιές της σούπας τσάτνεϊ και πανσέτα..
- Απολαμβάνουμε!!
Συστατικά
- 1 κιλό Πανσέτα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- Τσάτνεϊ μήλου
- ψωμιά τσιαπάτα
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
25 Νοεμβρίου 2024
24 Νοεμβρίου 2024