Τόνια Σωτηροπούλου, το κορίτσι του James Bond απολογείται: ''Είμαι ένας γκέι άνδρας εγκλωβισμένος στο σώμα γυναίκας'' (φωτό)

Γνήσια ελληνική ομορφιά και τσαγανό ήταν αρκετά για να κάνουν την Τόνια Σωτηροπούλου να διεκδικήσει και να κατακτήσει μια θέση στο Χόλιγουντ. Κατάφερε κάτι που όλες οι νέες ηθοποιοί ονειρεύονται. Να βρεθεί έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στην ίδια ταινία -και στο ίδιο κρεβάτι- με τον απόλυτο κινηματογραφικό ήρωα, τον Τζέιμς Μποντ.

http://www.thetoc.gr/images/articles/article_31965/upl53df6fc06ceb9.jpg

Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να την κάνουν διάσημη και να της ανοίξουν τον δρόμο σε άλλες διεθνείς παραγωγές, αναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν:

«Δουλεύω σκληρά χωρίς να με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός. Αν είναι γραφτό κάποιον ρόλο να τον πάρω εγώ, θα τον πάρω. Αν θελήσω πολύ έναν ρόλο, τότε είναι δικός μου. Αν δεν συμβεί, είναι γιατί κάποιος άλλος τον ήθελε περισσότερο από μένα. Την εποχή του “Skyfall” είχε συμβεί το εξής: Συμμετείχα σε πολλές οντισιόν, φτάνοντας σχεδόν πάντα στην πηγή, αλλά τελικά δεν άγγιζα τον στόχο, αφού δεν έπαιρνα τον ρόλο. Είχα πεισμώσει τόσο πολύ που είπα: “Το επόμενο πράγμα που θα έρθει, ό,τι κι αν είναι αυτό, θα το πάρω εγώ, τέλος”. Οι υπόλοιπες σκέψεις ήρθαν μετά».


http://www.thetoc.gr/images/articles/article_31965/articleGal_31965_36775.w_hr.jpg

Επόμενο βήμα: «Ηρακλής» 

Μετά την συμμετοχή της στην ταινία «Skyfall» η ελληνίδα καλλονή παίζει στη νέα κινηματογραφική ταινία «Ηρακλής». Εκεί υποδύεται μια χορεύτρια που επιδεικνύει τις χορευτικές ικανότητες και τα κάλλη της: «Ο ρόλος είναι αρκετά αστείος κι εγώ είχα την τύχη να αποκτήσω μία ακόμη υπέροχη εμπειρία. Πέρασα τρεις εβδομάδες γυρισμάτων ανάμεσα σε υπέροχους συνεργάτες».


http://www.thetoc.gr/images/articles/article_31965/articleGal_31965_36782.w_hr.jpg

Μάλιστα, η ηθοποιός «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram φωτογραφίες της από τα γυρίσματα της ταινίας και πώς ήταν ντυμένη για τις ανάγκες του ρόλου της:

http://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfp1/10483560_333660703459408_973178725_n.jpg

«Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς βρέθηκα και πάλι σε μια τόσο υψηλών αξιώσεων δουλειά. Είναι εξαιρετικά απλό: πέρυσι, μέσω του γραφείου που με εκπροσωπεί στο εξωτερικό, πέρασα κάστινγκ και έτυχε να με πάρουν. Ηταν μια από τις πιο ευχάριστες δουλειές. Γυρίστηκε στη Βουδαπέστη, ήταν όλοι συμπαθέστατοι και πολύ δεμένοι ως ομάδα. Ξεχώρισα τον Ρούφους Σιούελ ως ταλαντούχο, εξαιρετικό ηθοποιό, με τον οποίο μάλιστα κάναμε παρέα περνώντας ατέλειωτες ώρες γέλιου. Ηταν αναμφισβήτητα από τους πιο αγαπημένους μου σ’ αυτή τη δουλειά. Αξέχαστος θα μου μείνει και ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο Μπρετ Ράτνερ, ένας άνθρωπος τελειομανής και απίστευτα ταλαντούχος. Με την Ιρίνα Σάικ είχαμε μια απλή γνωριμία. Ομολογώ ότι είναι από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω συναντήσει στη ζωή μου».

Είναι τολμηρή και αυθάδης

Η τολμηρή και αυθάδης ηθοποιός δεν έχει διστάσει να δηλώσει στο παρελθόν ότι κατάντησε ηθοποιός γιατί δεν ήθελε να κάνει τίποτα άλλο.

http://www.thetoc.gr/images/articles/article_31965/upl53df6ce518aab.png

Με πατέρα γραφίστα και μητέρα νοικοκυρά, είχε αποφασίσει από μικρή τι ήθελε να κάνει στη ζωή της.

Τους περισσότερους μήνες του χρόνου ζει στο Λονδίνο, όπου κάνει τα πάντα: Από κάστινγκ για ρόλους, μέχρι όλες τις δουλειές του σπιτιού. Δηλώνει ακατάστατη και ότι μπορεί να επιβιώνει στο χάος. Δεν την ενδιαφέρουν οι κριτικές, δεν θέλει να προκαλεί και είναι αντι-σελέμπριτι.

Στον λογαριασμό της στο Instagram χαρακτηρίζει τον εαυτό της με τη φράση: «Είμαι ένας γκέι άνδρας εγκλωβισμένος στο σώμα μιας γυναίκας».

http://www.thetoc.gr/images/articles/article_31965/upl53df6c77d0a03.jpg

Διευκρινίζοντας το σχόλιό της τονίζει ότι αυτό που εννοεί είναι ότι είναι "αντράκι" στη ζωή της: «Εννοώ ότι η προσέγγισή μου στα πράγματα είναι περισσότερο ανδρική απ’ ό,τι γυναικεία. Εχω πολλούς γκέι φίλους, τους οποίους και θαυμάζω».

Εχει χιούμορ και δεν το κρύβει στην διαδικτυακή ζωή της, όπου διακωμωδεί τους πάντες και κυρίως τον εαυτό της. «Διακωμωδώ τους πάντες, αρχίζοντας πρώτα από τον ίδιο μου τον εαυτό», παραδέχεται. «Δεν είπα, ούτε έγραψα ποτέ κάτι κακό. Δεν κάνω κάτι για να ενοχλήσω ή να προκαλέσω ζημιά στον άλλον. Κάποιες παρατραβηγμένες ιστορίες με δίδαξαν εκ των υστέρων πολλά. Συχνά αλλιώς τα λες τα πράγματα και δυστυχώς αλλιώς μεταφέρονται».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr