Γνωρίστε την Ντοριέν Ρόουζ, την «κούκλα» σύντροφο του Αφελάι που μαζί με την Μάρτα του Ρομπέρτο θα... διχάσουν το «Καραϊσκάκης»! Εκπληκτική η ομοιότητά της με την Αντζελίνα Τζολί!

Πέρα από τις χαρές που ανυπομονεί να χαρίσει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, ο 28χρονος Αφελάι έχει και ένα άλλο... δυνατό χαρτί για το οποίο αισθάνεται περήφανος.

Η μετεγγραφή του Ιμπραϊμ Αφελάι στον Ολυμπιακό είναι γεγονός. Ο Ολλανδός άσος θα φορά τα «ερυθρόλευκα» για τα επόμενα 1+2 χρόνια και ο Μίτσελ αναμένει πολλά από αυτόν, όπως και οι φίλαθλοι του Θρύλου. Ωστόσο, πέρα από τις χαρές που ανυπομονεί να χαρίσει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, ο 28χρονος Αφελάι έχει και ένα άλλο... δυνατό χαρτί για το οποίο αισθάνεται περήφανος.




Η κούκλα σύντροφος του, Ντοριέν Ρόουζ, που πολλά ΜΜΕ την αποκαλούν «Αντελίνα Τζολί της Ευρώπης» αναμένεται να προκαλέσει πολλαπλά εγκεφαλικά στα ελληνικά γήπεδα, αφού τα έχει όλα. Και τέλειες αναλογίες και εκπληκτικό πρόσωπο. Το 30χρονο μοντέλο και ηθοποιός από την Ολλανδία στο Euro του 2012 κέρδισε τον άτυπο τίτλο της ομορφότερης συντρόφου ποδοσφαιριστή και η παρουσία της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ενδέχεται να διχάσει τους φιλάθλους ως προς το αν η Μάρτα του Ρομπέρτο ή εκείνη είναι πιο σέξι. 
















Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr