Γλειφιτζούρια με... σκουλήκια, κατσαρίδες ή σκορπιούς! Δείτε τη νέα γευστική μόδα που κατακτά τη Θεσσαλονίκη!

Πώς θα σας φαινόταν αν σας πρόσφεραν να δοκιμάσετε κάποιες νέες γεύσεις; Όπως ένα γλειφιτζούρι με γεύση φράουλα ή μπανάνα και έναν αληθινό σκορπιό στην καρδιά του.  Ή αν δεν προτιμάτε το σκορπιό με ένα εξίσου «εκλεκτό» σκουλίκι.

Πώς θα σας φαινόταν αν σας πρόσφεραν να δοκιμάσετε κάποιες νέες γεύσεις; Όπως ένα γλειφιτζούρι με γεύση φράουλα ή μπανάνα και έναν αληθινό σκορπιό στην καρδιά του.  Ή αν δεν προτιμάτε το σκορπιό με ένα εξίσου «εκλεκτό» σκουλίκι.

gleifitzouria

Πρωτότυπο; Αηδιαστικό; Μάλλον το πρώτο, σκέφτηκαν τα ξαδέρφια Γιώργος Ματανάκης και Γιάννης Χατζής και έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη το γλειφιτζούρι με σκορπιό, σκουλήκι και άλλα έντομα! Όσο κι αν σας φαίνεται αδιανόητο να τρώτε σκορπιό, εμείς θα σας πούμε ότι τα πρωτότυπα αυτά γλειφιτζούρια έχουν ήδη αποκτήσει το κοινό τους, ιδίως στο εξωτερικό, όπου κάνουν θραύση.

 «Λόγω της οικονομικής κρίσης, διαπιστώσαμε πως δεν αξίζει να δουλεύουμε για λίγα χρήματα αλλού και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι δικό μας» δήλωσε στο θεσσαλονικώτικο thestival.gr, o Γιώργος.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr