Η 24χρονη Μις Ισπανία αποκάλυψε από το Instagram ότι είναι ομοφυλόφιλη -Ανάρτησε φωτογραφία αγκαλιά με την αγαπημένη της (φωτό)

H 24χρονη Μις Ισπανία, Patricia Yurena Rodríguez αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση με μία γυναίκα, αναρτώντας μάλιστα μία φωτογραφία με την ερωμένη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Patricia Yurena  έχει στεφθεί Μις Ισπανία δύο φορές,το 2008 και το 2013. Πέρσι εκπροσώπησε τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe στη Μόσχα στις 9 Νοεμβρίου 2013.




Η 24Χχρονη που είναι η πρώτη εστεμμένη εθνική νικήτρια που παραδέχεται ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλη φωτογραφήθηκε με την  σύντροφός της,Vanesa Cortes,τραγουδίστρια και DJ ξαπλωμένες σε ένα κρεβάτι και κοιτάζουν τρυφερά η μια την άλλη. Δίπλα από τη φωτογραφία η Patricia Yurena έγραψε "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" .



"Δεν μετανιώνω για ότι έκανα. Το έκανα γιατί είμαι ευτυχισμένη με ότι συμβαίνει στη ζωή μου" δήλωσε για το θέμα λίγο αργότερα η Ισπανίδα καλλονή.











"Τη δημοσίευσα αυθόρμητα. Εκτιμώ την στήριξη όσων χαίρονται με την ευτυχία μου. Σας ευχαριστώ", είπε.
Η Patricia Yurena Rodríguez νίκησε στα καλλιστεία της χώρας της το 2008 και το 2013 και είναι η πρώτη εστεμμένη που παραδέχεται ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλη.
Παρά το γεγονός ότι η Ισπανία είναι μια ρωμαιοκαθολική χώρα, ο γάμος ατόμων του ιδίου φύλου νομιμοποιήθηκε το 2005.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr