Ιδού η έπαυλη - μεγαθήριο που αγόρασε για 3,8 εκ. δολάρια η Κέιτι Χολμς για να μείνει με την 8χρονη κόρη της, Σούρι: 5 κρεβατοκάμαρες, 6 μπάνια & of course πισίνα! (φωτό)

Η Κειτι Χολμς αγόρασε γιά 3,8 εκ δολλάρια μια χλιδάτη υπερμοντέρνα βίλα μετακομίζοντας στην Καλιφόρνια από τη Νέα Υόρκη με 5 μεγάλα δωμάτια που διαθέτουν τζάκι, 6 μπάνια, μεγάλα σαλόνια, παιδικό δωμάτιο και playroom για να παίζει η μικρή Σούρι.

http://www.newsbeast.gr/files/temp/0EABAFC16318FF6F2276C016E44557D8.jpg

Η Κειτι Χολμς αγόρασε γιά 3,8 εκ δολλάρια μια χλιδάτη υπερμοντέρνα βίλα μετακομίζοντας στην Καλιφόρνια από τη Νέα Υόρκη με 5 μεγάλα δωμάτια που διαθέτουν τζάκι, 6 μπάνια, μεγάλα σαλόνια, παιδικό δωμάτιο και playroom για να παίζει η μικρή Σούρι. Επίσης, γυμναστήριο, γήπεδο μπάσκετ & τεράστια εξωτερική πισίνα.





Η τέως κυρία Τομ Κρούζ αλλάζει τελείως τη ζωή της, εγκαταλείποντας τη Νεά Υόρκη  γιά την «in» περιοχή Καλαμπάσας στο Λος Άντζελες. Η 34χρονη ήθελε να είναι σε ενα μέρος με πιο ήπιο κλίμα από τη Νέα Υόρκη, όπου πέρσι πέρασε έναν πολύ βαρύ χειμώνα, για να εχει πολλούς χώρους για να παίζει η Σούρι και πολύ πράσινο.





Στην ίδια γειτονιά εξάλλου, μένουν διασημότητες σαν τον Τζάστιν Μπίμπερ, τον Τόνι Μπράξτον, τις αδελφές Καρντάσιαν Κλόε και Κόρτνεϊ, αλλά και τη φοβερή Κάθριν, τη μητέρα του Μάικλ Τζάκσον.








Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr