Κώστας Παπανικολάου: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι από εδώ και πέρα» -Τι λέει ο παίκτης της Εθνικής μας για τη συνέχεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της Ισπανίας

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, από εδώ και πέρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι». Ο Κώστας Παπανικολάου, από τους πολυτιμότερους παίκτες της εθνικής μας ομάδας, δήλωσε στη κάμερα του ΟΤΕ ΤV μετά την αναμέτρηση με την Αργεντινή ότι πλέον ένα από τα ζητούμενα για να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία θα είναι η συγκέντρωση.



«Μία νίκη είναι μία νίκη. Κάναμε το απόλυτο που θέλαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Μας δίνει το αβαντάζ για τον επόμενο γύρο, στον θεωρητικά πιο ‘εύκολο’ αντίπαλο, στον τέταρτο, αλλά δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι από εδώ και πέρα. Πάρα πολύ σημαντική η νίκη, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Άλλη μία βραδιά, πέρα από τη νίκη, νομίζω ο κόσμος ευχαριστήθηκε το μπάσκετ που παίζουμε και το καλό είναι ότι το ευχαριστιόμαστε και εμείς οι ίδιοι», είπε ο Έλληνας διεθνής.    

 
Ο ΟΤΕ TV καλύπτει το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, με καθημερινές μεταδόσεις αγώνων αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια, όλους τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και με την καθημερινή εκπομπή Pick N’ Roll Spain 2014.

 


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ