Το Χαμόγελο του Παιδιού γιορτάζει 17 χρόνια δράσης με διαδικτυακή εκπομπή αφιερωμένη στον ιδρυτή του, Ανδρέα!

9 Νοεμβρίου 2012:17 Χρόνια δράσης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»17 χρόνια από την ημέρα που ο Ανδρέας έγραψε το ημερολόγιό τουΟ Γιώργος Παπαδάκης και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλούν να συντονιστείτε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 και ώρα Ελλάδας 18:00 στο http://www.yousmile.gr/webtv.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρουσιάζει διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή αφιερωμένη στον ιδρυτή του Ανδρέα Γιαννόπουλο με παρουσιαστή το Γιώργο Παπαδάκη!


Ο Γιώργος Παπαδάκης ενώνει ξανά τις δυνάμεις του μαζί μας, 17 χρόνια μετά την εκπομπή «Κόκκινη κάρτα» στην οποία ο Ανδρέας ανακοίνωσε την επιθυμία του να ιδρυθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Στην εκπομπή θα μιλήσουν άνθρωποι που γνώρισαν και έζησαν με τον Ανδρέα, άνθρωποι που πίστεψαν και υλοποίησαν το όραμά του, άνθρωποι που συνεχίζουν μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεση που όλοι δώσαμε.... να έχουν όλα τα παιδιά ένα Χαμόγελο!


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλεί να παρακολουθήσετε την εκπομπή την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6μμ μέσω του yousmile.gr! Από τις 12 το μεσημέρι θα είμαστε στον «αέρα» με προσκεκλημένους μαθητές, εθελοντές και ανθρώπους που στήριξαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με κάθε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια.


Στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) θα προβληθεί η εκπομπή «Κόκκινη κάρτα» του Γιώργου Παπαδάκη με προσκεκλημένο τον Ανδρέα, για πρώτη φορά μετά από την πρώτη προβολή της, το 1995.

Πηγή: hamogelo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ