Κάνουν come back με... τελικό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σήμερα στις 21.30 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους με ένα ματς που πιθανότατα θα κρίνει και τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ οι "αιώνιοι" κοντράρονται στον προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

http://www.galsnguys.gr/wp-content/uploads/2013/02/spanoulis_diamantidis_3.jpg

Πριν καλά καλά προλάβουν να καταλάβουν ότι η σεζόν ξεκινάει, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός καλούνται να παίξουν... τελικό. Ο νικητής του προημιτελικού του κυπέλλου θα είναι και το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες αλλά οι "πράσινοι" δείχνουν να έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από τους αντιπάλους τους. Με νέο προπονητή και ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ σε σχέση με το περυσινό θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν την έδρα τους, έστω κι αν δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο Ιβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους Νέλσον, Μαυροκεφαλίδη και Χαραλαμπόπουλο ενώ Φώτσης και Μποχωρίδης προέρχονται από τραυματισμούς και έχουν κάνει ελάχιστες προπονήσεις. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Γκιστ. Ο Αμερικανός νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο και την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δείχνει πιο έτοιμος αφού δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές όμως και αυτός έχει προβλήματα. Θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τα δύο τριάρια του, Παπαπέτρου και Ντάρντεν και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί μία σεζόν στην οποία υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από τους οπαδούς της ομάδας.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ