Ποιοί διάσημοι θα τρέξουν στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών; Απο την Δούκισσα Νομικού και τη Ζέτα Δούκα και από την Εύη Φραγκάκη έως τον Κώστα Φραγκολιά - Να οι συμμετέχοντες υπουργοί

Όλη η showbiz ραντεβού στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών! Το πρωί της Κυριακής, άπαντες θα φορέσουν τις φόρμες τους και τα αθλητικά τους παπούτσια και θα συγκεντρωθούν στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εν λόγω διοργάνωση.

Όλη η showbiz ραντεβού στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών! Το πρωί της Κυριακής, άπαντες θα φορέσουν τις φόρμες τους και τα αθλητικά τους παπούτσια και θα συγκεντρωθούν στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εν λόγω διοργάνωση.  Οι συμμετοχές στον φετινό Μαραθώνιο αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1500 άτομα.



Ποιοι λέτε όμως να είναι οι διάσημοι Έλληνες που θα... ιδρώσουν για καλό σκοπό στηρίζοντας το έργο του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» και της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα», την Κυριακή 9 Νοεμβρίου;




Στη διαδρομή των 5 χλμ., θα τρέξουν οι: Ζωή Χωραφά, Κώστας Φραγκολιάς, Εύη Φραγκάκη, Νικολέτα Ράλλη, Σωκράτης Αλαφούζος, Ζέτα Δούκα, Λένα Αρώνη, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Μαρία Μπεκατώρου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Λέων Πατίτσας, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, η Άννα Πρέλεβιτς, η Σόφη Πασχάλη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Κλέλια Πανταζή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Φανή Χαλκιά, η Ναταλία Δραγούμη, η Πηγή Δεβετζή, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη διαδρομή των 10 χλμ, θα τρέξουν ο Αντώνης Σρόιτερ, αλλά και δύο ονόματα από την πολιτική σκηνή της χώρας, που δεν είναι άλλοι από τους Βασίλη Κικίλια και Ανδρέα Λοβέρδο.





Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ