Mε 20.000 δημιουργήστε τη δική σας εταιρεία ζυμαρικών, να η ευκαιρία!
Με χαμηλό κόστος, 20.000 ευρώ, είναι εύκολο να στηθεί μια μικρή μονάδα παραγωγής ζυμαρικών.
Με χαμηλό κόστος, 20.000 ευρώ, είναι εύκολο να στηθεί μια μικρή μονάδα παραγωγής ζυμαρικών.
Η ζήτηση παραδοσιακών τροφίμων με τη χρήση τοπικών και αγνών υλικών αυξάνεται στη χώρα μας, ενώ κάνει και τα ελληνικά προϊόντα ανταγωνιστικά στις ξένες αγορές.
Ο δε κλάδος των ζυμαρικών γνωρίζει άνθηση, καθώς αφενός ακολουθείται απλή διαδικασία μεταποίησης και αφετέρου τα μακαρόνια αποτελούν εύκολο τρόπο διατροφής για τη σύγχρονη οικογένεια που δεν έχει χρόνο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα ενδεικτικό κόστος του εξοπλισμού μόνο για την παραγωγή ζυμαρικών ανέρχεται στα 20.000 ευρώ. Η μικρή μονάδα περιλαμβάνει τη μηχανή παραγωγής των ζυμαρικών (χωρίς μονάδα ψύξης), με μέγιστη παραγωγή ανά ώρα τα 25 κιλά, και ένα ξηραντήριο ανοξείδωτο.
Ετσι σε λίγα τετραγωνικά μέτρα, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα πληρούνται οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής, χώροι παραγωγής και τυποποίησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αρχίσουν να παράγουν τα ζυμαρικά με τη δική τους ταυτότητα.
1. Υψηλές προοπτικές από τη δημιουργία μικρής μονάδας παραγωγής ζυμαρικών
2. Αναμένεται πρόγραμμα για την ενίσχυση μεταποιητικών επιχειρήσεων
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΞΥΛΕΙΑΣ
Εντυπωσιακά κέρδη από την παουλόβνια
ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
Ανοίγει δρόμους στο εξωτερικό η βρώσιμη ελιά
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER
«Μπόνους» για νέες επενδύσεις στον Νομό Λάρισας
Πηγή: ethnos.gr
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr