Είστε έτοιμοι για κορμό Χριστουγέννων με σοκολάτα από Στέλιο Παρλιάρο? λάβετε θέσεις!

Δείτε το βίντεο:

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:( από το gastronomos.gr)
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το ξύσμα και την κανέλα και την τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν πάρει βράση, αποσύρουμε, προσθέτουμε το πορτοκαλόνερο και την αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ομοιογενοποιούμε πολύ καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου έως ότου σταθεροποιηθεί. Σε μία παραλληλόγραμμη φόρμα του κέικ βάζουμε μία λεπτή στρώση σοκολάτας, μία στρώση από τα μπισκότα, μία στρώση σοκολάτας, σκορπίζουμε τα λουκούμια, καλύπτουμε με σοκολάτα, μία στρώση από μπισκότα, καλύπτουμε πάλι με σοκολάτα και τελειώνουμε με μπισκότα.

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Μερίδες: 25

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια Nestle Dessert
500 γρ. κρέμα γάλακτος Arla
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
40 γρ. πορτοκαλόνερο
1 - ½ κουτ. του γλυκού κανέλα σκόνη
200 γρ. ποικιλία από λουκούμια
1 πακέτο μπισκότα της αρεσκείας σας

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr