Υποψήφιος για το «Hall of Fame» ο Γκάλης - Ψηφίστε τον!

Σαρώνει στην ηλεκτρονική ψηφοφορία του ESPN, ο Νίκος Γκάλης προκειμένου να συγκαταλεγεί στους 13 της λίστας του Hall Of Fame. Η αγάπη του κόσμου τον έχει εκτοξεύσει στην κορυφή καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να τον στηρίξουν με τη ψήφο τους αγγίζοντας το 95.7% των ψήφων. Δεύτερος είναι ο Βλάντε Ντίβας με 2.4% ενώ οι υπόλοιποι συγκεντρώνουν ψήφους γύρω στο 0,6%.

O ζωντανός «θρύλος» του μπάσκετ Νίκος Γκάλης, παρά το γεγονός ότι απέχει χρόνια από την ενεργό δράση, δεν έχουν σταματήσει οι διακρίσεις του. Αυτή τη φορά μάλιστα μιλάμε για παγκόσμια αναγνώριση προς το πρόσωπό του, καθώς βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για να μπει στο αμερικανικό «Hall of Fame»!

Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν και επίσημα από το Hoophall.com, με τον Γκάλη να διεκδικεί την είσοδο του στο μουσείο του αμερικανικού «Hall of Fame». Ο κορυφαίος Νίκος Γκάλης, βρίσκεται στην λίστα με τους μη Αμερικανούς παίκτες μαζί με τους Βλάντε Ντίβατς, Όσκαρ Σμιντ, Μίκι Μπέρκοβιτς, Ταλ Μπρόντι, Τζάκι Σαζαλόν, Λίντσεϊ Γκέιζ, Βλαντιμίρ Κοντράσιν, Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, Τιάγκο Πάσος, Μανουέλ Σάινθ, Τόγκο Σοάρες και Ράνκο Ζεράβιτσα. Να σημειωθεί, ότι για την τελική επιλογή θα ψηφιστούν όσοι μαζέψουν επτά από τους ψήφους της επιτροπής, η οποία αποτελείται από εννέα άτομα. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει γνωστή στις 15 Φεβρουαρίου του 2013.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ