Λήστεψαν και σκότωσαν 2 ηλικιωμένε​ς αδελφές στην Ξάνθη

Οι δύο ηλικιωμένες αδελφές βρέθηκαν δολοφονημένες στο σπίτι τους στην άκρη του οικισμού Κομνηνών.

Οι δύο ηλικιωμένες αδελφές βρέθηκαν δολοφονημένες στο σπίτι τους στην άκρη του οικισμού Κομνηνών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας xanthipress.gr, οι δυο γυναίκες ζούσαν μόνες τους στο σπίτι στην είσοδο του χωριού και είχαν, εγκατασταθεί πριν χρόνο στον τόπο καταγωγής τους, από την Αθήνα όπου διέμεναν. Πρόκεται για τις αδερφές Ευτέρπη και Τατιάνα Κορκοτίδου, για τις οποίες οι κάτοικοι του χωριού έχουν να πουν τα καλύτερα


 
Οι άτυχες αδελφές βρέθηκαν δεμένες, η μία στο κρεβάτι και ή δεύτερη, μπρούμυτα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν παράθυρο της κατοικίας πριν καταφέρουν να μπουν μέσα ενώ διέφυγαν, περνώντας από την αυλή ενός γείτονα, όπου ενδέχεται να έχει εντοπιστεί ένα γάντι.

Η μία από τις δύο γυναίκες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και η αδερφή της ήταν αυτή που την φρόντιζ. Ο φόνος έγινε αντιληπτός το πρωί όταν έφτασε στο σπίτι το υγραέργιο για να προμηθεύσει τις άτυχες γυναίκες. Το κίνητρο φαίνεται ότι είναι η ληστεία ενώ είναι άγνωστο ο λόγος που οι δύο γυναίκες θανατώθηκαν.


 
Το χωριό έχει αναστατωθεί από το πρωτόγνωρο περιστατικό ενώ το χώρο ερευνά η Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών από τη Θεσσαλονίκη. Επι τόπου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Γ. Σαλαμάγκας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Γ. Γκοδοσίδης
 
Οι άτυχες γυναίκες είναι η Ευτέρπη και η Τατιάνα Κορκοτίδου, για τις οποίες οι κάτοικοι του χωριού έχουν μόνο θετικά λόγια να πουν ενώ και ο εφημέριος του Ιερού Ναού των Κομνηνών, που είχε ραντεβού μαζί τους το μεσημέρι, ανέφερε ότι βοηθούσαν αρκετά την εκκλησία και τους κατοίκους του χωριού, οικονομικά και ηθικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ