Μαξ Ατζαρέλο: Ο συνωμοσιολόγος αυτοπυρπολήθηκε έξω από την δίκη του Ντόναλντ Τραμπ – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Δεν τα κατάφερε και κατέληξε στο νοσοκομείο...

Έξω από την δική του πρώην πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ στο Μανχάταν,Ο Μαξ Ατζαρέλο αυτοπυρπολήθηκε…

Ο 37χρονος συνωμοσιολόγος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με εγκαύματα τρίτου βαθμού μετά τη σοκαριστική αυτοπυρπόλησή του σε πάρκο του Μανχάταν απέναντι από το δικαστήριο όπου ήταν σε εξέλιξη η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Μάξγουελ Ατζαρέλο πέθανε λίγο πριν τις 23:00 τοπική ώρα το βράδυ της Παρασκευής μετά την εισαγωγή στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου Cornell University.

Η δίκη του Τραμπ αφορά παραποίηση εγγράφων με στόχο την απόκρυψη των χρημάτων που κατέβαλε στην πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς πριν από τις εκλογές του 2016 προκειμένου να μην αποκαλύψει σε ΜΜΕ την ερωτική σχέση που φέρεται να είχε με τον μεγιστάνα το 2006.

«Στεκόταν εκεί μετά από ένα λεπτό έπεσε στο έδαφος. Μέχρι να φθάσουν οι αστυνομικοί εκεί, είχαν καεί όλα τα καύσιμα με τα οποία είχε περιλούσει το σώμα του κι έβλεπε κανείς το δέρμα του», δήλωσε σοκαρισμένος ένας αυτόπτης μάρτυρας, που περιέγραψε το τρομακτικό περιστατικό.

Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές, προσοχή!

Προτού αρχίσει να περιλούζεται με υγρό ο άνδρας κρατούσε ένα πλακάτ, που περιλάμβανε και έναν σύνδεσμο στην αμερικανική διαδικτυακή πλατφόρμα Substack, όπου εξέθετε κάποιες από τις πολιτικές του απόψεις.

«Λέγομαι Μαξ Ατζαρέλο και είμαι ερευνητής, που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν. Η ακραία πράξη διαμαρτυρίας έγινε για να προσελκύσω την προσοχή σε μια επείγουσα, σημαντική ανακάλυψη: Είμαστε τα θύματα ενός αυταρχικού απατεώνα και η κυβέρνησή μας (μαζί με πολλούς από τους συμμάχους μας) ετοιμάζονται για ένα αποκαλυπτικό φασιστικό παγκόσμιο πραξικόπημα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Substack.

Λίγα λόγια για τον συνωμοσιολόγο, Μαξ Ατζαρέλο

Κάτοικος του Σεντ Ογκουστίν στη Φλόριντα ο άνδρας είχε συλληφθεί τρεις φορές την περασμένη χρονιά στην αμερικανική αυτή πολιτεία: Η πρώτη φορά ήταν στις 19 Αυγούστου επειδή είχε πετάξει κρασί σε ένα κορνιζαρισμένο αυτόγραφο του Μπιλ Κλίντον στο λόμπι του ξενοδοχείου Casa Monica Hotel, όπως μεταδίδει η New York Post. 

Δύο μέρες αργότερα ο Ατζαρέλο συνελήφθη και πάλι επειδή κατέβασε το παντελόνι και φώναζε σε πελάτες του ίδιου ξενοδοχείου, ενώ ένας αστυνομικός τον είδε να βουτά σε συντριβάνι γειτονικού σπιτιού και να βρίζει τους πελάτες «με εκφοβιστικό τρόπο».

Την τρίτη φορά, στις 24 Αυγούστου, συνελήφθη για την καταστροφή πινακίδας με τα έγγραφα της αστυνομίας να αναφέρουν ότι ήταν άνεργος και είχε αυτοκτονικές τάσεις. Παρέμεινε σε φυλακή της κομητείας Σεντ Τζονς μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, όταν καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Στη Νέα Υόρκη μετέβη την περασμένη εβδομάδα εν αγνοία της οικογένειάς του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ