Ioanna Kourbela: Παρουσίασε τη νέα της συλλογή "The time is Now" - Φανταστικά υφάσματα & χρώματα που μαγνητίζουν (φωτό)

Στο πλαίσιο της 33ης Athens Fashion Week στον πολυμορφικό εκθεσιακό χώρο Metaphor

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται τα εκπληκτικά catwalks στο πλαίσιο της 33ης Athens Fashion Week που πραγματοποιείται στην Αθήνα μέχρι τις 24 Απριλίου.

Χθες, (22/4) η σχεδιάστρια μόδας Ioanna Kourbela παρουσίασε τη νέα συλλογή μόδας The time is Now για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στον πολυμορφικό εκθεσιακό χώρο Metaphor.


Έλενα Τοπαλίδου

Μάλιστα, η επίδειξη μόδας είχε τη μορφή dance performance με την Έλενα Τοπαλίδου να ξεχωρίζει με τις εκπληκτικές της χορευτικές (και όχι μόνο) επιδόσεις.

Διαβάστε ακόμη: Ο Paris Valtadoros στην Λίμνη Βουλιαγμένης: Ο one and only Έλληνας designer με όλες του τις μούσες – Από Τόνια Φουσέκη ως τις Μελίνα Ασλανίδου & Πέγκυ Ζήνα (φωτό)


Μαρία Ναυπλιώτου, Ιωάννα Κουρμπέλα, Κατερίνα Ευαγγελάτου.


Ιωάννα Κουρμπέλα και Βασιλική Τρουφάκου

Ιωάννα Κουρμπέλα και Τόνια Φουσέκη
Ιωάννα Κουρμπέλα και Κατερίνα Γκαγκάκη

Φυσικά, όπως είθισται σε τέτοια events πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο, φίλοι, γνωστοί της Ιωάννας Κουρμπέλα βρέθηκαν στο πλευρό της, ώστε να δουν από κοντά τις φανταστικές δημιουργίες της.

Ο φακός την απαθανάτισε μαζί με την Μαρία Ναυπλιώτου, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Βασιλική Τρουφάκου ...

Διαβάστε ακόμη: Το eirinika μπήκε στα άδυτα του ατελιέ της Ioanna Kourbela & «έκλεψε» τα σχέδια της νέας ουάου κολεξιόν της

Διαβάστε ακόμη: Ο Made in Greece Άγιος Βαλεντίνος! Τι προτείνουν οι Έλληνες σχεδιαστές - Costarellos, Zoulias, Dassios, Kourbela (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το ensemble για το τέλος της χρονιάς! Κόκκινο, το φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου & το δημιούργησε η εμπνευσμένη σχεδιάστρια, Ιωάννα Κουρμπέλα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Οι νέες δερμάτινες δημιουργίες της Ιωάννας Κουρμπέλα - Τσάντες από οικολογικό δέρμα, backpack & φάκελος - Tote & cocktail (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ