Δείτε την συγκινητική συνέντευξη μου ''Από Καρδιάς'' με το... δεξί χέρι του Πατριάρχη Κύριλου που επισκέπτεται την Ελλάδα - Ο επικεφαλής των εξωτερικών σχέσεων Μητρ. Ιλαρίων Αλφέγιεφ μίλησε για όλα!

Ο Μητροπολίτης που είναι και ένας από τους πιο διάσημους συνθέτες της Ρωσίας, εξομολογείται στην εκπομπή ''Από Καρδιάς'' του Focuswebtv και την Ειρήνη Νικολοπούλου για τα δύσκολα χρόνια, που πέρασε με την κατάρρευση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης: ''Δούλευα σε τρείς δουλειές και από τις τρείς έπαιρνα 12 δολάρια. Αυτό μου έφτανε για να ζήσω για οχτώ μέρες. Μετά έπρεπε να εφεύρω τρόπους για να βγάλω λεφτά. Έτσι ξεκίνησα να μαθαίνω γλώσσες αφού με μεταφράσεις μπορούσες να βγάλεις λεφτά''. ''Θεωρώ ότι αυτή η κρίση όπως και κάθε άλλη κρίση, θα φέρει καλό αν τελικά ο κόσμος θα γίνει πνευματικά ισχυρότερος''.

Ο Μητροπολίτης που είναι και ένας από τους πιο διάσημους συνθέτες της Ρωσίας, εξομολογείται στην εκπομπή ''Από Καρδιάς'' του Focuswebtv και την Ειρήνη Νικολοπούλου για τα δύσκολα χρόνια, που πέρασε με την κατάρρευση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης:

''Δούλευα σε τρείς δουλειές και από τις τρείς έπαιρνα 12 δολάρια. Αυτό μου έφτανε για να ζήσω για οχτώ μέρες. Μετά έπρεπε να εφεύρω τρόπους για να βγάλω λεφτά. Έτσι ξεκίνησα να μαθαίνω γλώσσες αφού με μεταφράσεις μπορούσες να βγάλεις λεφτά''.

''Θεωρώ ότι αυτή η κρίση όπως και κάθε άλλη κρίση, θα φέρει καλό αν τελικά ο κόσμος θα γίνει πνευματικά ισχυρότερος''.









Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr