'Αγρια δολοφονία του εστιάτορα Τόνι Κουλάκη στο Μόντρεαλ - Συνελήφθη ως βασικός ύποπτος ο γιος του! (βίντεο)

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 86χρονος Κρήτικός ομογενής Τόνι Κουλάκης, διάσημος εστιάτορας στο Μόντρεαλ του Καναδά, από τον ίδιο του το γιο, ο οποίος συνελήφθη.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 86χρονος Κρήτικός ομογενής Τόνι Κουλάκης, διάσημος εστιάτορας στο Μόντρεαλ του Καναδά, από τον ίδιο του το γιο, ο οποίος συνελήφθη.

Το θύμα δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι στην κατοικία του, το περασμένο Σάββατο. Το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό από άλλο μέλος της οικογένειας λίγες ώρες αργότερα, που βρήκε τον 86χρονο.Η αστυνομία συνέλαβε τον γιο του, Τζόνι, 40 ετών που βρισκόταν στον τόπο της δολοφονίας, όπως αναφέρει το Έθνος.

Ο Τζόνι Κουλάκης εμφανίστηκε την Κυριακή το απόγευμα στο δικαστήριο με χειροπέδες και έδειξε έκπληκτος που ο δικαστής δεν τον απελευθέρωσε αμέσως.
Σύμφωνα με τους γείτονες, ο συλληφθείς κάνει χρήση ουσιών, είναι ασταθής και βίαιος. Τα κίνητρά του πάντως παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.

Ο φόνος προκάλεσε αίσθηση στην τοπική κοινωνία, καθώς ο Τόνι Κουλάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ήταν ο ιδρυτής του περίφημου εστιατόριου «Κόσμος» στο δυτικό Μόντρεαλ, γνωστό για τα πλούσια σε θερμίδες και νοστιμιά πιάτα από το 1967. Μάλιστα είχε γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τον θρυλικό Κρητικό εστιάτορα με τίτλο «Man of Grease» («Ο Άνθρωπος του λίπους»).

«Ο κόσμος ερχόταν από κάθε γωνιά της πόλης για να φάει στο Κόσμος» λέει ο Τζον Τζόρνταν, φίλος της οικογένειας και πρώην υπάλληλος στο εστιατόριο. Πελάτες αφήνουν λουλούδια και συλλυπητήρια μηνύματα έξω από το εστιατόριο.
«Συγκλονίστηκα από την είδηση. Ξέρω τον Τόνι πολύ καιρό. Τρώω εδώ τα τελευταία 20 χρόνια. Ήταν ένας γλυκός ηλικιωμένος κύριος που ήταν πολύ περήφανος για την επιχείρησή του», λέει ένας εκ των θαμώνων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr