Απίθανο κριθαρότο με αβγοτάραχο Μεσολογγίου θα φάμε σήμερα - Τι λέτε;

Το πιάτο της ημέρας, δοκιμάστε το και θα δείτε πόσο νόστιμο είναι....

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

60 ml έ.π. ελαιόλαδο 

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 

200 γρ. κολοκυθάκια, τριμμένα 

200 γρ. μέτριο κριθαράκι

1 λίτρο ζωμό λαχανικών, σπιτικό ή ψυγείου

αλάτι, πιπέρι 

100 γρ. αβγοτάραχο Μεσολογγίου, σε φέτες  

1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο

 

Ευχαριστούμε θερμά το ΒΗΜΑ GOURMET  για την παραχώρηση της συνταγής 

EKTEΛΕΣΗ

Σε μια ρηχή κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και τα κολοκυθάκια για 3-4 λεπτά.

Προσθέτουμε το κριθαράκι και τον ζωμό λαχανικών και σιγομαγειρεύουμε έως ότου γίνει το κριθαράκι (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας). Αλατοπιπερώνουμε.

Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και γαρνίρουμε με τις φέτες αβγοτάραχου και το φρέσκο θυμάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr