Για τη γέμιση
Τρίβουμε τη βασιλόπιτα ή το κέικ. Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα καρφώνουμε σε στικ γλειφιτζουριού. Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για να σφίξουν.
Λιώνουμε τη σοκολάτα της αρεσκείας μας, βγάζουμε τα cake pops από την κατάψυξη και τα βουτάμε μέσα στη σοκολάτα.
Σηκώνουμε και στρίβουμε γυρίζοντας δεξιόστροφα και αριστερόστροφα το γλειφιτζούρι. Μόλις δούμε ότι η σοκολάτα έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, ρίχνουμε από πάνω τους ξηρούς καρπούς ή τα ζαχαρωτά τρουφάκια ή το ινδοκάρυδο.
Τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα με το στικ προς τα επάνω ή τα σφηνώνουμε σε ένα σκεύος που έχουμε γεμίσει με ζάχαρη.
Who is Who
Ο Γιάννης Λουκάκος γεννήθηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ στις 19/11/1973. Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Pennsylvania State University και μετά φοίτησε στην καλύτερη σχολή μαγειρικής του κόσμου, Culinary Institute of America.
Αφού εργάστηκε στις κουζίνες μεγάλων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και εστιατορίων, το 2000 επέστρεψε στην Ελλάδα.
Το προσωπικό του στυλ έχει αναγνωρισθεί δύο φορές στα βραβεία Gourmet. Το 2009 δημιούργησε το δικό του εστιατόριο στο Χαλάνδρι στην πιάτσα του Αγ. Νικολάου στην πλατεία Ελευθερωτών.
Από τον Μάρτιο του 2013, ο Γιάννης Λουκάκος πήρε την τηλεοπτική επωνυμία του «Dr Cook» από την ομώνυμη εκπομπή στο MEGA TV, ενώ το ΤHE SEMINAR PROJECT φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία μαγειρικής εκπαίδευσης για όσου συμμετέχουν στα σεμινάρια.