Νέα «χτυπήματα» από την Miley Cyrus: Ξέφρενη διασκέδαση σε μπαρ του Λας Βέγκας, με αγκαλιές και φιλιά με άντρες και γυναίκες αλλά και ημίγυμνες χορεύτριες (φωτό & βίντεο)

Δεν σταματά λεπτό να προκαλεί η απόλυτη σταρ των... σκανδαλοθηρικών περιοδικών ανά τον κόσμο. Ο λόγος για την Miley Cyrus που έχει βαλθεί να αποτινάξει το... παρελθόν της, ως γλυκιά πρωταγωνίστρια παιδικών ταινιών και σήριαλ της Disney, “φορώντας” το πρόσωπο της υπέρμετρα σεξουαλικής, απόλυτα απελευθερωμένης και διαθέσιμης γυναίκας που μάλιστα δεν έχει ταμπού στο να επιλέξει ερωτικούς συντρόφους με βάση το φύλο τους!

 

Κάτι που έδειξε στους πολυάριθμους θαυμαστές της αλλά και στους σκληρούς επικριτές της κατά τη διήμερη παραμονή της στο Λας Βέγκας, εκεί όπου βρέθηκε μαζί με πλήθος άλλων σταρ για να παρακολουθήσει το σόου της Britney Spears. Και το διασκέδασε στον απόλυτο βαθμό, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που την εμφανίζουν να πίνει και να χορεύει ασταμάτητα, πάντοτε με τη συνοδεία ανδρών και γυναικών, ενίοτε στην αγκαλιά τους ή φιλώντας τους. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα δεν δίστασε να γίνει πιο... διαχυτική, γράφει το protothema.gr.



Εκεί όμως που έσπασε τα... κοντέρ του ενδιαφέροντος των παπαράτσι και των θαυμαστών της ήταν όταν κατέβασε από τη σκηνή, την ώρα πουτ η Britney Spears τραγουδούσε την επιτυχία της "Get Naked", δύο ημίγυμνες χορεύτριες με τις οποίες επιδόθηκε σε μια εξαιρετικά προκλητική “χορογραφία” και αντάλλαξε μαζί τους “καυτά φιλιά”.



Όταν έσπευσε στο πλευρό της η προσωπική της βοηθός Cheyne Thomas, η οποία είχε ήδη δει τα φλας και τις βιντεοκάμερες και θέλησε να την “προστατεύσει”, είχε την ίδια τύχη με τις χορεύτριες, βρέθηκε δηλαδή στην αγκαλιά της τραγουδίστριας!



Αμέσως μετά το τέλος του σόου η Μiley έφυγε για το ξενοδοχείο της και πάλι όμως με παρέα, αυτή τη φορά στο πλευρό της είχε τον ηθοποιό Kellan Lutz...












Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ