Διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός πέθανε από καρκίνο του οισοφάγου - θρηνούν οι 5 αδερφές της (φωτό & βίντεο)

Ήταν 50 ετών

Η τραγουδίστρια, Traci Braxton, η οποία ήταν αδερφή της Toni και της Tamar Braxton, πέθανε σε ηλικία 50 ετών.

Η 54χρονη Toni, που είναι επίσης τραγουδίστρια, ανακοίνωσε την είδηση ​​του θανάτου της αδερφής της, σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Instagram το Σάββατο.

«Με λύπη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο της αδερφής μας, Traci. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι ήταν ένα λαμπερό φως, μια υπέροχη κόρη, μια καταπληκτική αδερφή, μια στοργική μητέρα, σύζυγος, γιαγιά και μια αξιοσέβαστη ερμηνεύτρια. Θα μας λείψει πολύ» ανέφερε.

«Η Traci έφυγε σήμερα το πρωί καθώς έπεφτε το χιόνι, ο άγγελός μας είναι τώρα μια νιφάδα χιονιού. Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς σκοπεύουμε να την αποχαιρετήσουμε με αγάπη, γιορτάζοντας τη ζωή της» πρόσθεσε η τραγουδίστρια του "Un-Break My Heart". . «Είμαστε οικογένεια για πάντα».

Ο σύζυγος της Traci, Kevin Surratt, είπε στο TMZ... «Έχουμε φτάσει σε μια στιγμή όπου πρέπει να ενημερώσουμε το κοινό ότι μετά από ένα χρόνο ιδιωτικής θεραπείας για τον καρκίνο του οισοφάγου, η αγαπημένη μας Traci Braxton έφυγε». Πηγές είπαν στο μέσο ότι οι αδερφές, η μαμά και οι φίλοι της Traci ήταν δίπλα της, τις τελευταίες της στιγμές.

Η Traci εμφανίστηκε στο ριάλιτι της οικογένειας, "Braxton Family Values". Ήταν επίσης ηθοποιός, περισσότερο γνωστή για το «Sinners Wanted».

Εμφανίστηκε ακόμα στα "There's a Stranger in my House" και "Chaaw" ενώ ηχογράφησε ένα επιτυχημένο τραγούδι, το "Last Call", που ανέβηκε στο #16 στο Billboard Hot 100. Ηχογράφησε επίσης το "Broken Things" με τις αδερφές της, Toni, Towanda και Trina. Εκτός από τις πάντε αδελφές της είχε και ένα αδελφό τον Michael Conrad Braxton Jr.

Η Traci αφήνει έναν σύζυγο, τον Kevin Surratt και ένα παιδί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ