Είχα μια αγωνία! Να ο νέος 26αρης αγαπητικός της 56χρονης Madonna - Τον λένε Τim, είναι χορευτής και αγνώστων λοιπών προσόντων – τα έφτιαξαν μόλις 1 μήνα μετά τον χωρισμό της από τον 25χρονο Zaibit





 

Η 55χρονη ποπστάρ που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Γκσταντ και επιδίδεται στο σκι, άλλοτε με επιτυχία, άλλοτε με μερικά ατυχηματάκια, παρόλα αυτά η γοητεία της παραμένει αναλλοίωτη ανά τα χρόνια, αφού αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα και μάλιστα δεν είναι ό,τι κι ό,τι.

Καλογυμνασμένοι και κυρίως με τα μισά της χρόνια. Βέβαια, δείχνει να κάνει κάποια πρόοδο πηγαίνοντας σε όλο και πιο ώριμους, όπως θα δείτε κι από τη φωτογραφία του πρόσφατου αποκτήματος στη «συλλογή» της.

Ένα μήνα μετά το χωρισμό της με τον 25χρονο Μπραχίμ Ζάιμπατ, η Μαντόνα δεν άργησε να βρει αλλού τη χαρά της μέσης ηλικίας και το όνομα της «χαράς» είναι Τιμόρ Στέφενς, που μόλις έκλεισε τα 26 χρόνια.

Ο Τιμόρ είναι χορευτής και έχει ήδη αρχίσει να νιώθει της οικογένειας, αφού ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες με το 13χρονο γιο της Μαντόνα, το Ρόκο. Το νέο αμόρε της Μαντόνα ενίσχυσε  πάντως τα σχόλια που λένε ότι βλέπει τους άντρες σαν τα παιχνίδια της.















Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ