Αυτός είναι ο άνδρας που μήνυσε την Τζένιφερ Λόπεζ για σεξουαλική παρενόχληση-Ισχυρίζεται ότι του ζητούσε να της στείλει γυμνές φωτογραφίες του για να τον βοηθήσει στην καριέρα του!

Ο Rodrigo Ruiz μήνυσε την τραγουδίστρια για σεξουαλική παρενόχληση αφού όπως υποστηρίζει η Jennifer του ζήτησε γυμνές φωτογραφίες του και demos προκειμένου να τον βοηθήσει να κάνει καριέρα στη μουσική.

Η Jennifer Lopez φαίνεται πως έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μια μήνυση εναντίον της μετά τις κατηγορίες και κλοπή πνευματικής περιουσίας πριν λίγους μήνες. Αυτή τη φορά βέβαια το κατηγορητήριο εναντίον της είναι κάπως πιο παράξενο.



Ο Rodrigo Ruiz μήνυσε την τραγουδίστρια για σεξουαλική παρενόχληση αφού όπως υποστηρίζει η Jennifer του ζήτησε γυμνές φωτογραφίες του και demos προκειμένου να τον βοηθήσει να κάνει καριέρα στη μουσική, γράφει το joytv.gr. Ο Ruiz μάλιστα δήλωσε ότι η star τον άφησε να πιστεύει ότι έχει ελπίδες να κάνει δεσμό μαζί της ενώ όταν κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει στα σοβαρά εκείνος έπαθε κατάθλιψη και ζήτησε βοήθεια από ειδικό.



Δημοσίευμα του TMZ αναφέρει ότι ο Rodrigo ζητάει 10,000 δολάρια μετά από την άσχημη συμπεριφορά της Lopez το 2008 όταν του ζήτησε να της στείλεις φωτογραφίες του χωρίς ρούχα. Μάλιστα και στα τρία γράμματα που αντάλλαξε με τον Rodrigo η Lopez ήταν πολύ επιβλητική. Στα γράμματα η Lopez έγραφε: «Σκοπεύω να αφήσω τον άντρα μου. Στείλε μου φωτογραφίες σου με ρούχα και χωρίς» και «Πήρα το demo σου. Στείλε μου γυμνές φωτογραφίες σου».

Ο Ruiz πιστεύει ότι η star του έστειλε τα γράμματα όμως όπως ανακάλυψε η αστυνομία ο ταχυδρομικός κώδικας που αναγράφεται στα γράμματα ανήκει σε μια 53χρονη γυναίκα από το Λος Άντζελες, η οποία υποστηρίζει ότι έχει αναλάβει την λογογραφία που στέλνουν οι fans στην Jennifer!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ