Κατέρρευσε επί σκηνής ο Κάρλος Σαντάνα: Φόβοι για την υγεία του - ''Προσευχηθείτε για αυτόν'', λένε οι συνεργάτες του (βίντεο)

Πως είναι η κατάσταση της υγείας του; 

Ο Κάρλος Σαντάνα κατέρρευσε στη σκηνή λόγω θερμικής εξάντλησης και αφυδάτωσης κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Μίσιγκαν το βράδυ της Τρίτης.

Ο 74χρονος κιθαρίστας έπαιζε στο μουσικό θέατρο Pine Knob στο Κλάρκστον πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του Michael Vrionis. 

 

 

Ο Vrionis δήλωσε στη DailyMail ότι μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έπειτα από την κατάρρευσή του, ο τραγουδιστής αναρρώνει και "τα πάει καλά".

 

 

Οι διοργανωτές της συναυλίας αναγκάστηκαν να ακυρώσουν αμέσως τη συναυλία και ζήτησαν από τους fans του να "προσευχηθούν" για αυτόν..

 

 

Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνονται οι υπεύθυνοι να τρέχουν για τις πρώτες βοήθειες στον Κάρλος Σαντάνα και όλα αυτά μπροστά στο κοινό που παρακολουθεί σοκαρισμένο.

 

 

H  Lori Pinson, που βρισκόταν στο κοινό δήλωσε στο πρακτορείο: "Ξαφνικά η μουσική απλά σταμάτησε. Δεν τον είδα να καταρρέει στη σκηνή, αλλά όλοι τον είχαν στο πλάι. . .

"Μια καρέκλα εμφανίστηκε εκεί που δεν υπήρχε πριν. Οι γιατροί άρχισαν να σπεύδουν στη σκηνή". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr