Για το πιάτο
- 80 γρ. ηλιέλαιο
- 550 γρ. μοσχάρι νουά, μαριναρισμένο
- 400 γρ. σάλτσα σόγια-bbq
- 120 γρ. μπρόκολο, κομμένο σε μέτρια κομμάτια
- 120 γρ. καρότο, κομμένο σε χοντρά ζουλιέν
- 220 γρ. κρεμμύδι, κομμένο σε μέτρια καρέ
- 100 γρ. πιπεριές κίτρινες, σε μέτρια καρέ
- 100 γρ. πιπεριές κόκκινες , σε μέτρια καρέ
- 60 γρ. φρέσκο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 16 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
- 12 γρ. σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 5 γρ. σουσάμι καβουρδισμένο
- 1 γρ. τσάιβς, κομμένο σε στικς
- 1 γρ. βασιλικό, φύλλα
- 1 γρ. μάραθο, φύλλα