Η Lady Anne αποκαλύπτει σημεία και τέρατα για τον γάμο της με τον Λόρδο Glenconner: «Μου έδινε ναρκωτικά & με πήγαινε σε οίκους ανοχής για να μάθω σεξ»

«Τρια βράδια μετά την πρώτη νύχτα γάμου με πήγε σε έναν οίκο ανοχής...»

Η Lady Anne Glenconner αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Colin Tennant, μετέπειτα Λόρδος Glenconner, της έδινε LSD για να είναι καλύτερη στο κρεβάτι.

Ο Άγγλος αριστοκράτης που αγόρασε το νησί του Mustique και το μετέτρεψε σε resort για celebrities,είχε μια κρυφή πτυχή που τώρα έρχεται στο φως με τις «πιπεράτες» και «καυτές» αποκαλύψεις της συζύγου του.

Η lady Anne έμεινε παντρεμένη μαζί του πάνω από 54 χρόνια παρά τις θλιβερές και απαξιωτικές μέρες και νύχτες που έζησε στο πλευρό του. 

«Τρια βράδια μετά την πρώτη νύχτα γάμου με πήγε σε έναν οίκο ανοχής για να μου δείξει σε private sex show πως να γίνω καλύτερη στο κρεβάτι. "Είσαι απελπισία" μου είπε "σε αυτόν τον τομέα. Δες μερικά πράγματα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα για να με κρατήσεις» της είπε.

«Ήταν τόσο ταπεινωτικό» λέει σήμερα η Lady Anne Glenconner. 

«Οι σύζυγοι της γενιάς μου, που κρατούσαν στα χέρια τους τα οικονομικά της οικογένειας ήταν απίστευτα άπιστοι. Ο άντρας μου ο Colin με απατούσε από τις πρώτες μέρες του γάμου μας. 

Μου φερόταν τόσο υποτιμητικά, που με έβαζε να κρατάω τις βαλίτσες του όταν ταξιδεύαμε, ουρλιάζοντας: “έλα, έλα Αν”. Βάλε τις βαλίτσες πάνω στον ιμάντα”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

Έκανα πέντε παιδιά μαζί του γιατί εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να διανοηθούμε οι γυναίκες της τάξης μου ότι θα χωρίσουμε και θα πάρουμε διαζύγιο.Όταν κάναμε έρωτα συνήθως εκνευριζόταν και δήλωνε απογοητευμένος.

Άλλαζε τα σπίτια μας όπως άλλαζε τις φιλενάδες του, δεν με ενημέρωνε καν όταν πουλούσε ή αγόραζε το επόμενο σπίτι μας» αποκαλύπτει ακόμα για τον γάμο της. 

«Το 1987 ο Colin μετακόμισε στην St Lucia όπου επένδυσε σε ένα μη ανεπτυγμένο κτήμα 480 στρεμμάτων. Ήθελε να δημιουργήσει κάτι τόσο θεαματικό όσο ο Mustique, αλλά αυτή τη φορά το εγχείρημά του απέτυχε. Κατέληξε να ζει μόνος.  Μέχρι το 2010, ήταν σαφές ότι πέθαινε από καρκίνο του προστάτη. Πέρασα λίγο χρόνο να τον προσέχω στις Δυτικές Ινδίες, καθώς δεν θα επέστρεφε στην Αγγλία για θεραπεία» λέει ακόμα η Anne. Ο Λόρδος Glenconner έφυγε από τη ζωή εκείνη την χρονιά (2010).

Η Anne Veronica Tennant, βαρόνη Glenconner είναι κόρη του 5ου κόμη του Λέστερ. Υπηρέτησε ως κυρία των τιμών στη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ Β' το 1953 και ήταν επίσης lady-in-waiting της αδερφής της μονάρχη, πριγκίπισσας Μαργαρίτας, από το 1971 έως τον θάνατο της τελευταίας το 2002

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

Το βιβλίο «Whatever Next?» της Anne Glenconner, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Hodder & Stoughton στις 17 Νοεμβρίου 2022.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr