Δείτε την Λιβανέζα αθλήτρια του σκι που ανάρτησε βίντεο στο διαδίκτυο, γυμνή και δίχασε τον Αραβικό κόσμο (βίντεο)


ΒΙΝΤΕΟ-Η Λιβανέζα σκιέρ που εξόργισε τη Χεζμπολά


Μία αθλήτρια του σκι από το Λίβανο που εκπροσωπεί την χώρα της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι προκάλεσε σάλο, μετά την ανάρτηση στο Διαδίκτυο ενός βίντεο στο οποίο η νεαρή απεικονίζεται με το στήθος γυμνό ενώ ποζάρει σε μια παλιά ομαδική φωτογράφηση, γεγονός το οποίο ώθησε τις αρχές να ανακοινώσουν τη διεξαγωγή επίσημης έρευνας.

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο δημοφιλή ιστότοπο YouTube και έχει διαδοθεί ευρέως διαμέσου αναρτήσεων στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter, απεικονίζεται η αθλήτρια του αλπικού σκι Ζάκι Σαμούν, 22 ετών, με το στήθος γυμνό και φορώντας μόνο ένα εσώρουχο, να συμμετέχει σε μια ομαδική φωτογραφία που οργανώθηκε στο γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του Λιβάνου, Φαράγια κι η οποία προοριζόταν για ένα ημερολόγιο. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, εκείνη κρύβει το γυμνό της στήθος με τα πέδιλα του σκι.

Μετά τη «χιονοστιβάδα» σχολίων στο διαδίκτυο, τα οποία εναλλάσσονται μεταξύ της δριμείας κριτικής και των επαίνων, η αθλήτρια του σλάλομ ζήτησε δημοσίως συγγνώμη με ανακοίνωση που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να δημοσιευθεί το βίντεο, παρά μόνο οι φωτογραφίες.




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr