Ο Μεγάλος Δούκας George Mikhailovich Romanov γιορτάζει δύο χρόνια γάμου με την αγαπημένη του, Rebecca Victoria - Τα τρυφερά ενσταντανέ από το δημαρχείο (φωτό)

Είχαν κάνει και πολιτικό γάμο

Δύο χρόνια γάμου γιόρτασαν ο Μεγάλος Δούκας George Mikhailovich Romanov με την αγαπημένη του Rebecca Victoria.

Οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο και αργότερα παντρεύτηκαν και σε εκκλησία.

Διαβάστε ακόμη: Νέες φωτό από τον βασιλικό γάμο της χρονιάς: Το νυφικό της Rebecca Bettarini, η τουαλέτα της δεξίωσης, η διαμαντένια τιάρα (βίντεο)

Ο θρησκευτικός γάμος (Οκτώβριος, 2021) μάλιστα είχε αφήσει ιστορία καθώς ήταν ο πρώτος βασιλικός γάμος που έγινε στη Ρωσία μετά από έναν αιώνα, με το μυστήριο να τελείται στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της χώρας.

Η Μεγάλη Δούκισσα της Ρωσίας λόγω της επετείου της θέλησε να μοιραστεί με τους 17,4 χιλιάδες ακολούθους της κάποια στιγμιότυπα από το δημαρχείο.

"Σήμερα είναι η δεύτερη επέτειος του πολιτικού γάμου μας! Πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Διαβάστε ακόμη: Τα πρώτα Χριστούγεννα της νέας Ρωσίδας royal, Rebecca Romanoff - στα κόκκινα όλη η πληθωρική οικογένεια (φωτό)

Να πούμε βέβαια πόσο κούκλα έδειχνε μέσα στο σιέλ ταγιέρ της αγκαλιά με το σκυλάκι τους!


instagram @
rebecca_victoria_romanoff

Το who is who του ζευγαριού

Γεννημένος στη Μαδρίτη στις 13 Μαρτίου 1981, ο George Mikhailovich Romanoff είναι γιος της Μεγάλης Δούκισσας Maria Vladimirovna - κόρης του αείμνηστου Μεγάλου Δούκα Βλαντιμίρ, πρώτου ξαδέλφου του τελευταίου Τσάρο της Ρωσίας Νικολάου Β', που δολοφονήθηκε από τους Μπολσεβίκους το 1917 - και του πρίγκιπα Franz Wilhem της Πρωσίας, δισέγγονου του Γουλιέλμου Β', του τελευταίου Αυτοκράτορα της Γερμανίας

Παντρεύτηκε την Ιταλίδα Rebecca Virginia Bettarini - κόρη διπλωμάτη - στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 στο δημαρχείο της Μόσχας, ενώ την 1η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ στην Αγία Πετρούπολη και ο θρησκετικός τους γάμος - ο πρώτος βασιλικός γάμος που έγινε στη  Ρωσία και στην  στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της χώρας, μετά από 100 χρόνια.


instagram @rebecca_victoria_romanoff

Η Betarrini λίγο πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της αλλαξοπίστησε σε Ορθόδοξη και πήρε το όνομα Victoria Romanova. Το ζευγάρι ζει στη Μόσχα.

Διαβάστε ακόμη: Χάρισε διάδοχο στον Μέγα Δούκα σύζυγό της η πριγκίπισσα της Ρωσίας Victoria Romanovna - έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι (φωτό)

Απόφοιτος της Οξφόρδης και αφού εργάστηκε για διάφορες ευρωπαϊκές αρχές και στη συνέχεια στον ιδιωτικό τομέα, ο Μέγας Δούκας ίδρυσε τη δική του εταιρεία συμβούλων, Romanoff & Partners, το 2013, η οποία προσφέρει υπηρεσίες αντιπροσώπευσης για ρωσικές εταιρείες στην Ευρώπη.

Είναι επίσης, σύμφωνα με το paristmatch.com, πρόεδρος της Foodbank Rus, της πρώτης τράπεζας τροφίμων της χώρας. Η σύζυγός του είναι επίσης διευθύντρια του Russian Imperial Foundation, του ρωσικού αυτοκρατορικού ιδρύματος που βοηθά κυρίως παιδιά με αυτισμό και υπηρεσίες παρηγορητικής φροντίδας, ενώ υποστηρίζει την έρευνα για τον καρκίνο.

Το ζευγάρι απέκτησε πέρυσι στις 21 Οκτωβρίου το πρώτο του παιδί και διάδοχο, Alexander Georgievich.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr