H Chrissy Teigen έκανε αυξητική στήθους & το δείχνει: «Σας βλέπω όλους να ζουμάρετε στις φωτογραφίες» (φωτό)

Το αποκαλυπτικό φόρεμα που φόρεσε το μοντέλο για το πάρτι της Beyonce 

H Chrissy Teigen σε ένα αφοπλιστικά ειλικρινές post, έδειξε την αυξητική στήθους που έκανε.

Ανέβασε φωτογραφίες με ένα αποκαλυπτικότατο φόρεμα και πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση, μόνη της και με τον σύζυγό της & τραγουδιστή John Legend, για το πάρτι της Beyonce και του Jay-με αφορμή τα Oscar.

Το φόρεμα ήταν διαφανές, είχε ένα σέξι κορσέ που μπορούσες να διακρίνεις με ευκολία το νέο της μπούστο και από κάτω μία επίσης διαφανής φούστα με ραμμένα λουλουδάκια.

Το 38χρονο μοντέλο έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης: 

«Όταν το φλας τονίζει τα σημάδια από την προσθετική στήθους» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών η Teigen με την ίδια, μάλιστα, να σχολιάζει «σας βλέπω όλους που κάνετε ζουμ στις φωτογραφίες».

Η ανάρτηση συγκέντρωσε 237 χιλιάδες likes και πάνω από 2000 σχόλια.

Καλά και άσχημα!

Κάποιοι της γράφουν να βάλει σουτιέν ή κανονικά ρούχα!

Διαβάστε ακόμα: Κρίσι Τέιγκεν - Τζον Λέτζεντ: Γονείς για τέταρτη φορά - Μόλις πέντε μήνες μετά την γέννηση της κόρης τους Έστι, γεννήθηκε ο γιος του μέσω παρένθετης (φωτό)

Άλλοι γράφουν "ότι αν σε κάποιον δεν αρέσει να κάνει scroll"  και ότι την αγαπούν.

 

O τραγουδιστής δίπλα της φορούσε ένα απλό μαύρο smokin με χρυσή λεπτομέρεια στις βάτες για να ταιριάζει με την υπέρλαμπρη συζυγό του.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με 4 παιδιά, τη Luna, τον Miles, την Esti και τον Wren.

Διαβάστε ακόμα: Η μόδα των διασήμων να βγαίνουν με το "βρακί" τους! Η Chrissy Teigen με βραδινή hot εμφάνιση στα γενέθλια του συζύγου της, John Legend (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr