Avicii: "Έφυγε" μόλις στα 34 της η τελευταία σύντροφος του DJ, Emily Goldberg - Είχε καταφέρει να "νικήσει" τον καρκίνο

Έξι χρόνια μετά την αυτοκτονία του 28χρονου

Έξι χρόνια μετά την αυτοκτονία του DJ Avicii, η τελευταία σύντροφος του, Emily Goldberg έφυγε από τη ζωή στα 34 της χρόνια.

Σύμφωνα με το People, η αιτία του θανάτου της είναι πνευμονική εμβολή, δηλαδή μια κατάσταση, κατά την οποία μία ή περισσότερες αρτηρίες στους πνεύμονες έχουν αποκλειστεί από θρόμβο αίματος.

Να πούμε ότι η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στο Πόγουεϊ της Καλιφόρνια, ενώ από το 2022 και για έναν χρόνο, έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Μέσα από μία ανάρτηση της στο instagram τον Μάιο του 2023, ο καρκίνος βρισκόταν τον τελευταίο χρόνο σε ύφεση.

Η δημοσίευση μετά την αυτοκτονία του 28χρονου DJ

Η Emily Goldberg ήταν η τελευταία σύντροφος του διάσημου Σουηδού Dj, Avicii, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του το 2018, καθώς υπέφερε από κατάθλιψη κι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες.

Διαβάστε ακόμη: Το καυτό φιλί δύο νέων ερωτευμένων μόνο που ο ένας ανέβηκε στους ουρανούς: O Dj Avicii & η Emily (ΦΩΤΟ)

Το ζευγάρι έβγαινε τότε, για δύο χρόνια, ενώ όταν έφυγε από τη ζωή, η Goldberg είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση για εκείνον στα social media.

«Έλα μωρό μου, μην μας παρατάς. Διάλεξε εμένα και θα σου δείξω την αγάπη. Αυτοί είναι στίχοι από ένα τραγούδι που έγραψε ο Τιμ για μένα. Μακάρι να μπορούσα να τους κάνω πραγματικότητα. Για τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί, ήταν ο πιο έμπιστός μου και ο καλύτερός μου φίλος. Τώρα δεν μπορώ να κοιτάξω τον Bear (ήταν ο σκύλος τους) χωρίς να ξέρω ότι δεν θα ξαναδώ το πρόσωπό του. Ακόμα μαζεύω τις σκέψεις μου και σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια και τα κείμενά σας. Ξύπνα με όταν τελειώσουν όλα, γιατί δεν θέλω να είναι αληθινό 💔», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr